Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT 260 ml. Ergonomisk Drikkekop Blue

Philips AVENT’s ergonomisk korrekt formede tudkop til børn fra 12 måneder er designet til at gøre det let for dit barn at drikke selv.
Kendetegnende for tudkopperne fra Philips AVENT er det gennemtænkte, brugervenlige design, hvor børn og forældres behov går op i en højere enhed.
Koppen er designet, så den er let at holde om, og let at drikke af. De ergonomisk korrekt formede håndtag er bløde at holde ved og har antislip-belægning. Koppen er med hår tud, så den ikke tager skade af spidse mælketænder.
Den dag, du ikke længere har brug for håndtagene, kan de blot fjernes. Drikkekoppen og dens tud er fuldt ud kompatibel med hele Philips AVENT’s serie af sutteflasker, drikkeflasker og opbevaringsbægre.
Drikketuden er udstyret med en patenteret ventil, som gør den spildsikker. Skal I på udflugt, er det desuden muligt at beskytte sig ekstra mod spild under transporten med det medfølgende låg.
Tudkoppen består af fire dele som let kan samles og adskilles igen, og som alle tåler både skoldning og opvaskemaskine, hvilket gør den yderst rengøringsvenlig.
Alle dele er selvfølgelig fremstillet af BPA-frie materialer.
Volumen: 260 ml
Philips AVENT

Philips AVENT Sutter og Babyartikler

Målet bag Philips AVENTs produkter er at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at bruge dem i en travl hverdag og samtidigt understøtte barnets udviklingsstadier.
Philips AVENT er inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger, som fremmer dit barns velvære.
Hos Sundesutter finder du et stort udvalg af Philips AVENT sutter, Philips AVENT sutteflasker, Philips AVENT brystpumper samt mange andre kvalitets babyartikler fra Philips AVENT.
Kendetegnende for alle produkterne er, at de er designet til at lette en travl hverdag for baby- og småbørnsforældre.
Philips AVENT - Declaration of Conformity - Anti kolik 

99,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: SCF753-05