Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT Classic+ Anti-Colic sutteflaske, 260 ml. 2-pack

Philips AVENT Classic+ Anti-colic sutteflaske, 260 ml. 2-pack

Disse sutteflasker fra Philips AVENT på 260 ml kommer med AVENTS Slow Flow, som er langsom gennemstrømning som leder luften ind i sutteflasken og ikke ned i babys mave. Det kan dermed formindske risikoen for kolik hos baby.

Suttehovederne minder en del om moderens bryst, og det giver dermed en tryghed for baby samtidig med at det gør det nemmere med en eventuel afveksling mellem amning og flaske. Den er i ergonomisk form og har en bred hals.

Philips AVENT flasken kan tåle opvaskemaskine og mikrobølgeovn, hvilket gør det nem at rengøre efter brug. Samtidig med det er den nem at samle og holde på.
Anti-kolik: Ja
Produkttype: Sutteflasker
Volumen: 260 ml
Aldersgruppe: 0+ mdr
Størrelse: 0
Antal: 2
Philips Avent

Målet bag Philips Avent's produkter er, at skabe de bedste produkter i verden.

For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips Avent inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

Sundesutter forhandler en række lækre produkter fra Philips Avent i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips Avent's innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

130,00 kr. 

På lager

Varenummer: SCF813-27