Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT Natural anti-kolik 260 ml. sutteflaske

Philips AVENT Natural anti-kolik 260 ml. sutteflaske 1+ mdr

Philips AVENT Natural sutteflaske gør overgangen fra bryst til flaske meget naturlig. Flasken kan rumme 260 ml., og er udført i en ergonomisk form, som gør den meget nem at holde både for børn og voksne. 

Den bløde og fleksible Natural sut er designet til at efterligne moderens bryst, hvilket giver en anden form for tryghed hos baby og gør det lettere at spise mere komfortabelt af flaske.

Den er derfor særligt velegnet til dem, som vil kombinere amning og flaske, og gør samtidig denne overgang rigtig naturlig og nem. 

Derudover har sutteflasken et innovativt design, med en anti-kolik ventil, som er med til at føre luften væk fra din babys mave og derfor også reducerer kolik hos barnet.

Anti-kolik: Ja
Produkttype: Sutteflasker
Volumen: 260 ml
Aldersgruppe: 1+ mdr.
Antal: 1
Philips Avent

Målet bag Philips Avent's produkter er, at skabe de bedste produkter i verden.

For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips Avent inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

Sundesutter forhandler en række lækre produkter fra Philips Avent i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips Avent's innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

89,00 kr. 

Varenummer: SCF033/16