Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT Natural Trainer Cup 150 ml. Drikkekop

Philips AVENT Natural trainer cup 150 ml. drikkekop

Denne kop fra Philips AVENT er egnet til børn, som er i overgangen mellem sutteflasken og drikkekoppen. Koppen kan indeholde 150 ml. og er et spildfrit design. Den er derfor perfekt som er nybegynder kop til de små.

Dens håndtag er bevidst gjort ekstra bløde og har anti-slip funktion, som skaber tryghed og brugervenlighed hos barnet. Det sikrer nemlig, at barnets hænder nemt kan gribe om den og fastholde grebet, så koppen ikke falder ned.

Philips AVENT koppen har natural suttens naturlige og bløde design. Det er en spiralformet facon, og det gør, at sutten fleksibel og forebygger at den bliver trykket helt flad.

Sutten har medium gennemstrømning og gør, at den er behagelig at drikke af for barnet. Koppen er udformet med en antikolik-ventil, som er med til at holde luft fra barnets mave, og kan mindske kolik.

Den kan nemt kombineres med resten af Philips Avents Natural-serie.

Flaskehalsens store åbning gør den let genopfyldelig og gør rengøringen nem.

Plastdelene tåler gerne maskinopvask.

Anti-kolik: Ja
Produkttype: Drikkekop
Volumen: 150 ml
Materiale: Polypropylen
Aldersgruppe: 4+ mdr.
Philips Avent

Målet bag Philips Avent's produkter er, at skabe de bedste produkter i verden.

For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips Avent inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

Sundesutter forhandler en række lækre produkter fra Philips Avent i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips Avent's innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

89,00 kr. 

På lager

Varenummer: SCF262/06