Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT Night Natsut 0-6 mdr. Pink

Nu er det slut med at famle efter tabte sutter i mørket med en natsut fra Philips AVENT.
Denne lækre natsut fra Philips AVENT er udstyret med en unik sikkerhedsgribering, som lyser i mørket. Det eneste, du skal gøre, er at udsætte den for lys, inden I går i seng.
Sutten er ortodontisk formet, hvilket giver plads til en naturlig udformning af tandstilling, gane og gummer. Da sutten samtidig er symmetrisk, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt den ligger korrekt i munden – her er der ingen forskel på op og ned.
Natsuttens suttedel er lavet af allergivenlig Medicinsk silikone. Da silikonen er glat og blød og uden lugtgener er den yderst behagelig at sutte på. Silikone er desuden et materiale som er let at rengøre, og som tåler gentagne varmepåvirkninger uden at tage skade.
Skjoldet er symmetrisk og ortodontisk korrekt udformet. Det er udstyret med lufthuller for at sikre en jævn ventilation af huden. Med Philips AVENTs natsut følger desuden en beskyttelseshætte, som holder sutten hygiejnisk, når den ikke er i brug.
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 0-6 mdr
Størrelse: 1
Antal: 1
Philips AVENT

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden.

For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

Sundesutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

32,50 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: 602021