Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT Night Natsut 0-6 mdr. All Pink

Nu er det slut med at famle efter tabte sutter i mørket med en natsut fra Philips AVENT.
Denne lækre natsut fra Philips AVENT er udstyret med en unik sikkerhedsgribering, som lyser i mørket. Det eneste, du skal gøre, er at udsætte den for lys, inden I går i seng.
Sutten er ortodontisk formet, hvilket giver plads til en naturlig udformning af tandstilling, gane og gummer. Da sutten samtidig er symmetrisk, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt den ligger korrekt i munden – her er der ingen forskel på op og ned.
Natsuttens suttedel er lavet af allergivenlig Medicinsk silikone. Da silikonen er glat og blød og uden lugtgener er den yderst behagelig at sutte på. Silikone er desuden et materiale som er let at rengøre, og som tåler gentagne varmepåvirkninger uden at tage skade.
Skjoldet er symmetrisk og ortodontisk korrekt udformet. Det er udstyret med lufthuller for at sikre en jævn ventilation af huden. Med Philips AVENTs natsut følger desuden en beskyttelseshætte, som holder sutten hygiejnisk, når den ikke er i brug.
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 0-6 mdr
Størrelse: 1
Antal: 1
Philips AVENT

Philips AVENT Sutter og Babyartikler

Målet bag Philips AVENTs produkter er at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at bruge dem i en travl hverdag og samtidigt understøtte barnets udviklingsstadier.
Philips AVENT er inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger, som fremmer dit barns velvære.
Hos Sundesutter finder du et stort udvalg af Philips AVENT sutter, Philips AVENT sutteflasker, Philips AVENT brystpumper samt mange andre kvalitets babyartikler fra Philips AVENT.
Kendetegnende for alle produkterne er, at de er designet til at lette en travl hverdag for baby- og småbørnsforældre.
Philips AVENT - Declaration of Conformity - Anti kolik 

32,50 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: 602020