Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT Soothie Sut 0-3 Mdr. Purple & Pink

Har dit barn svært ved at tage en sut, så prøv Philips AVENTs Soothie-sut. Udover suttens generelt gode egenskaber, har denne sut en helt unik egenskab. I bunden af sutten er der hul til niplen, så mor eller far kan putte fingeren ind i barnets mund, og når barnet slapper af og acceptere sutten, kan mor og far trække fingeren ud igen, mens barnet stadig har sutten i munden.
Suttens form er designet efter at simulere en amning. Den runde suttedel som barnet kender fra moderen, samt det lette tryk på kinder og næsen som barnet oplever under den trygge amning.
Så vil dit barn ikke tage imod nogle af de traditionelle sutter .... så prøv Philips AVENT Soothie-sutten!!
Soothie-sutten fremmer den naturlige udvikling af barnets sutterefleks
Philips AVENTs Soothie-sutter er specielt udviklet til at understøtte barnets naturlige suttebehov. Den bløde, runde silikonesut gør det lettere for den lille baby at veksle mellem bryst og sut. Soothie-suttens bamseformede skjold er blødt og fleksibelt.
Sutten er støbt i ét stykke, og den har derfor ingen samlinger, som kan gemme på bakterier. Soothie-sutten er fremstillet i medicinsk silikone. Medicinsk silikone anvendes bl.a. på hospitaler og i medicinalindustrien, og det er den reneste silikonetype, der findes.
Da immunforsvaret endnu ikke er fuldt udviklet hos spædbørn er det ekstra vigtigt at holde en god hygiejne. Silikone har en høj varmetolerance og tager derfor ikke skade af de mange, hyppige steriliseringer, som spædbørnssutter udsættes for.
Her er der således tale om særdeles allergivenlig og hygiejnisk sut, som imødekommer det lille spædbarns særlige behov!
Udleveres på hospitaler i USA
Soothie sutten udleveres på hospitaler i USA for at berolige babyer, skabe kontakt og tillid, samt fremme amningen.

Suttedelens form: Rund
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: -2/2 mdr
Størrelse: 0
Antal: 2
Philips AVENT

Philips AVENT Sutter og Babyartikler

Målet bag Philips AVENTs produkter er at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at bruge dem i en travl hverdag og samtidigt understøtte barnets udviklingsstadier.
Philips AVENT er inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger, som fremmer dit barns velvære.
Hos Sundesutter finder du et stort udvalg af Philips AVENT sutter, Philips AVENT sutteflasker, Philips AVENT brystpumper samt mange andre kvalitets babyartikler fra Philips AVENT.
Kendetegnende for alle produkterne er, at de er designet til at lette en travl hverdag for baby- og småbørnsforældre.
Philips AVENT - Declaration of Conformity - Anti kolik 

99,20 kr. 

% 124,00 kr.  (20% besparet)

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: SCF194-02