Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT Startsæt

- Fri fragt på denne vare -

For en god start for både forældre og den lille guldklump!

Philips AVENTs startsæt indeholder både sutteflasker, en babysut og en praktisk flaskerenser. 

Sutteflaskerne er utroligt gennemtænkte i deres design og udviklet med fokus på at gøre det så let at veksle mellem bryst og flaske som muligt. Flaskesutterne er fremstillet i lugt- og smagsneutral silikone og udformet, så de minder om et bryst i formen. Flaskesuttens mælketilstrømning er konstant og uden vakuumdannelse, hvilket giver dit barn en naturlig sutterytme. På grund af disse funktioner virker skiftet mellem bryst og flaske mere naturligt for dit barn.

En anden praktisk og yderst funktionel detalje er flaskesuttens dobbeltventil, som modvirker, at dit barn sluger luft, når det drikker. Sutteflasken reducerer som en følge heraf kolik og mavesmerter hos børn.

Udover sutteflaskerne får du en lækker symmetrisk silikonesut i krystalklart look. Sutten er ortodontisk formet, så den aflaster trykket mod kæben, og skjoldet er udformet med god plads til den lille næse.

Sidst men ikke mindst får du en praktisk flaskerenser, der er formet, så den er specielt velegnet til at rengøre på sutter og sutteflasker. På denne måde bliver det lettere at holde en ekstra god hygiejne i den første tid, hvor barnets immunsystem endnu ikke er færdigudviklet.

Det er desuden muligt at tilkøbe ekstra flaskesutter i vores shop, efterhånden som dit barn vokser, og du får brug for flaskesutter med hurtigere gennemstrømning eller til tyktflydende væsker som fx vælling.
Produkttype: Gavesæt, Startsæt, Sutteflasker
Philips AVENT

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden.

For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

Sundesutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

349,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: SCD301-01