Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT Sterilisatorposer

Med disse praktiske dampsteriliseringsposer til mikrobølgeovn fra Philips AVENT er det blevet meget lettere at være familie på farten. På blot 90 sekunder kan du sterilisere alt fra sutter til brystpumper. Det eneste, du skal bruge, er dine dampsteriliseringsposer, en mikroovn og dine beskidte sutter/sutteflasker/brystpumpe fra Philips AVENT. 
Der er 5 poser i én pakke og hver pose kan anvendes 20 gange. Poserne er designet med praktiske afkrydsningsfelter, så du altid har styr på, hvor mange gange en pose har været anvendt.
NB. Kan ikke bruges til sterilisering af naturgummi sutter.
Philips AVENT

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden.

For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

Sundesutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

99,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: SCF297-05