Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT Sterilisatorposer

Med disse praktiske dampsteriliseringsposer til mikrobølgeovn fra Philips AVENT er det blevet meget lettere at være familie på farten. På blot 90 sekunder kan du sterilisere alt fra sutter til brystpumper. Det eneste, du skal bruge, er dine dampsteriliseringsposer, en mikroovn og dine beskidte sutter/sutteflasker/brystpumpe fra Philips AVENT. 
Der er 5 poser i én pakke og hver pose kan anvendes 20 gange. Poserne er designet med praktiske afkrydsningsfelter, så du altid har styr på, hvor mange gange en pose har været anvendt.
NB. Kan ikke bruges til sterilisering af naturgummi sutter.
Philips AVENT

Philips AVENT Sutter og Babyartikler

Målet bag Philips AVENTs produkter er at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at bruge dem i en travl hverdag og samtidigt understøtte barnets udviklingsstadier.
Philips AVENT er inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger, som fremmer dit barns velvære.
Hos Sundesutter finder du et stort udvalg af Philips AVENT sutter, Philips AVENT sutteflasker, Philips AVENT brystpumper samt mange andre kvalitets babyartikler fra Philips AVENT.
Kendetegnende for alle produkterne er, at de er designet til at lette en travl hverdag for baby- og småbørnsforældre.
Philips AVENT - Declaration of Conformity - Anti kolik 

99,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: SCF297-05