Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT Ultra Air Night Natsut 0-6 mdr. Mint Star - Bear

Philips AVENT ultra air night er en natsut med en selvlysende knop som ses i mørke. Det betyder at forældre og barn slipper for at famle i mørket, eller værre at tænde lyset når sutten er savnet om natten. Det betyder at barnet lettere falder til ro igen, og aldrig vågner helt op ad den dybe søvn.
Pakken består af 2 stk. Philips AVENT ultra sir sutter til børn i alderen 0-6 mdr. med forskellige motiver. Sutterne leveres i en boks, som både beskytter sutterne når du er på farten og fungerer som steriliseringsboks.
Sterilisering i mikroovnen: Fyld blot vand i boksen til den markerede streg, læg de vaskede sutter i boksen og tænd for mikroovnen på 750-1000 Watt i 3 minutter. Afkøl sutterne i 5 minuttter og hæld vandet ud af boksen.
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 0-6 mdr
Størrelse: 1
Antal: 2
Philips AVENT

Philips AVENT Sutter og Babyartikler

Målet bag Philips AVENTs produkter er at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at bruge dem i en travl hverdag og samtidigt understøtte barnets udviklingsstadier.
Philips AVENT er inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger, som fremmer dit barns velvære.
Hos Sundesutter finder du et stort udvalg af Philips AVENT sutter, Philips AVENT sutteflasker, Philips AVENT brystpumper samt mange andre kvalitets babyartikler fra Philips AVENT.
Kendetegnende for alle produkterne er, at de er designet til at lette en travl hverdag for baby- og småbørnsforældre.
Philips AVENT - Declaration of Conformity - Anti kolik 

99,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: SCF376-11-Mint