GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

BIBS Latex str. 1 Runde Sutter – 4 stk. – Ocean

Bibs

Nyt produkt

BIBS Latex Runde Sutter – Ocean

I hver pakke får du 4 stk. runde BIBS sutter i havets flotteste farver. Med 4 sutter i hver pakke er du godt forberedt, når den lille krudtugle igen-igen forlægger sin sut – og samtidigt gør det store udvalg det både nemt og billigt at anskaffe dig en sut til en hver anledning.

De runde sutter er fremstillet i kvalitetsmaterialer og er med suttedel i latex, også kaldet naturgummi. Runde sutter har den fordel, at de er særligt gode til at stimulere barnets sutterefleks. Da suttens form minder meget om et bryst, er de runde sutter særligt gode til at give dit barn en fornemmelse af trøst og tryghed, når det sutter.

Suttedelen i latex giver barnet en naturlig og behagelig følelse, samtidig med at latex gør det let for barnet at holde sutten på plads i munden. Latex er et blødere og mere elastisk materiale end silikone, og det er derfor sværere at bide i stykker.

Skjoldet er rundt, og buer væk fra munden. Nogle børn savler meget, og huden kan derfor bliver meget generet, når de bruger sut. Her er denne type skjold velegnet, fordi der er ekstra god luftcirkulation omkring munden. 

Bibs suttepakke inkluderer:

 • 4 stk. sutter
BIBS Ocean særlige karakteristika:
 • Dansk producerede sutter
 • 4 sutter pr pakke
 • Model: Colour-Ocean
 • Producent: BIBS
 • Alder: 0-6 mdr.
 • Længde: 26 mm
 • Type: Runde sutter
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Rundt og udadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400

Runde sutter

Runde sutter er en klassisk suttetype med rundt, udadvendt skjold og en rund / kirsebærformet suttedel.

Nogle børn foretrækker den runde sut frem for andre modeller. Dette skyldes, at formen på den runde sut minder mere om et bryst, og at de runde sutter derfor stimulerer sutterefleksen bedre. Da formen virker meget naturlig at sutte på, giver den runde sut også en rigtig god følelse af tryghed og trøst, når barnet har behov for dette.

En anden fordel ved de klassiske, runde sutter er, at mange børn har let ved at holde sutten i munden. Derfor er runde sutter ofte velegnede, hvis sutten igen og igen ’smutter ud’ af munden på dit barn.

Det udadvendte skjold sørger for en virkelig god luftventilation af huden, hvilket mindsker hudirritation markant.

Bibs

Bibs er en dansk produceret serie af babyprodukter, der har været på markedet i mere end 30 år. Tolico danmark står bag produktionen af Bibs serien, og har hovedsæde i Hillerød i Danmark.
Virksomheden blev grundlagt i 1970, og har længe været den førende danske producent af sutter og andre babyartikler.
I 2015 fik Tolico en ny ejer, som har relanceret Bibs serien i et nyt spændende design, med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i topklasse.

Bibs er udelukkende dansk produceret af Tolico Danmark.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

Latex er mere elastisk end silikone, hvilket gør det mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder. Det er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten. Latex ældes og nedbrydes hurtigere end silikone, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt.

Kunder, der købte denne vare, købte også