GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

BIBS Latex str. 2 Runde Sutter – 4 stk. – Nature

Bibs

Nyt produkt

Bibs Nature sutter - Str. 2 fra Colour-serien

Sundesutter er glade for at kunne præsentere det seneste skud på stammen "Bibs Nature". Serien består af trendy farver fra den danske natur, og kan kombineres med tidens modetøj.

Bibs sutterne har lufthuller i skjoldet, og har har en ventil så luften kan presses ud, og man minimerer udviklingen af suttebid.

Bibs Colour sutterne er runde sutter i latex, hvilket er stærkt anbefalet til ammebørn, som har brug for at styrke sutte teknikken og musklerne. Bibs str. 2 har en suttedel på 3 cm, som er den perfekte længde til langt de fleste børn ... ligegyldigt alderen. Længden er afgørende for at få aktiveret barnets sutterefleks, så den bliver i munden, og ikke bliver for overvældende for barnet. Vi anbefaler alle aldersgrupper at bruge str. 2 fra start til slut.

En ting man skal huske og være opmærksom på med latex sutter er at det er et naturligt materiale, som er varme og lys følsomme, og som udvider sig med brug.

Så vær ekstra opmærksom på dine latex sutter, og kontrollere dem jævnligt.

Bibs Nature suttepakke inkluderer:

 • 4 stk. sutter
BIBS Nature særlige karakteristika:
 • Dansk producerede sutter
 • 4 sutter pr pakke
 • Model: Nature
 • Producent: BIBS
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Runde sutter
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Rundt og udadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400

Runde sutter

Runde sutter er en klassisk suttetype med rundt, udadvendt skjold og en rund / kirsebærformet suttedel.

Nogle børn foretrækker den runde sut frem for andre modeller. Dette skyldes, at formen på den runde sut minder mere om et bryst, og at de runde sutter derfor stimulerer sutterefleksen bedre. Da formen virker meget naturlig at sutte på, giver den runde sut også en rigtig god følelse af tryghed og trøst, når barnet har behov for dette.

En anden fordel ved de klassiske, runde sutter er, at mange børn har let ved at holde sutten i munden. Derfor er runde sutter ofte velegnede, hvis sutten igen og igen ’smutter ud’ af munden på dit barn.

Det udadvendte skjold sørger for en virkelig god luftventilation af huden, hvilket mindsker hudirritation markant.

Bibs

Bibs er en dansk produceret serie af babyprodukter, der har været på markedet i mere end 30 år. Tolico danmark står bag produktionen af Bibs serien, og har hovedsæde i Hillerød i Danmark.
Virksomheden blev grundlagt i 1970, og har længe været den førende danske producent af sutter og andre babyartikler.
I 2015 fik Tolico en ny ejer, som har relanceret Bibs serien i et nyt spændende design, med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i topklasse.

Bibs er udelukkende dansk produceret af Tolico Danmark.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

Latex er mere elastisk end silikone, hvilket gør det mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder. Det er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten. Latex ældes og nedbrydes hurtigere end silikone, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt.

Kunder, der købte denne vare, købte også