GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Bibs de Lux Night (Shine) Silikone str. 2 Silikone Sutter - 1 stk.

Bibs

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

22,40 DKK

inkl. moms

32,00 DKK inkl. moms

-30%

Nyhed! Runde silikone-natsutter med navn

Bibs de Lux-serien har udvidet sit sortiment til også at indeholde en natsut. Denne serie hedder Bibs de Lux Night silikone og henvender sig til de børn som bruger Bibs de Lux silikonesutter. Unikt for netop denne natsut er at du stadig kan få den med navn, men den adskiller sig fra den alm. de Lux-serie ved at have en selvlysende ring som kan ses i mørke.

Natsutter har en praktisk funktion til de børn som engang imellem vågner om natten, og gerne vil have sin sut. Den lysende ring viser vej uden at lyset skal tændes eller der skal famles rundt i mørket. Sutten findes hurtigt og der er større chance for at barnet hurtigt falder i søvn igen, fordi barnet aldrig vågner helt op.

Et perfekt supplement til de børn som bruger Bibs de Lux silikonesutter.

Bibs de Lux Night rund sut med navn inkluderer:

 • 1 stk. Natsut
 • 1 stk. gratis indgravering
Bibs de Lux Runde Sutter særlige karakteristika:
 • Dansk producerede sutter
 • Model: Bibs de Lux Night
 • Producent: Bibs
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Runde natsutter
 • Suttedel materiale: Silikone
 • Skjold: Rundt og udadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sut med navn

Runde sutter

Runde sutter er en klassisk suttetype med rundt, udadvendt skjold og en rund / kirsebærformet suttedel.

Nogle børn foretrækker den runde sut frem for andre modeller. Dette skyldes, at formen på den runde sut minder mere om et bryst, og at de runde sutter derfor stimulerer sutterefleksen bedre. Da formen virker meget naturlig at sutte på, giver den runde sut også en rigtig god følelse af tryghed og trøst, når barnet har behov for dette.

En anden fordel ved de klassiske, runde sutter er, at mange børn har let ved at holde sutten i munden. Derfor er runde sutter ofte velegnede, hvis sutten igen og igen ’smutter ud’ af munden på dit barn.

Det udadvendte skjold sørger for en virkelig god luftventilation af huden, hvilket mindsker hudirritation markant.

Bibs

Bibs er en dansk produceret serie af babyprodukter, der har været på markedet i mere end 30 år. Tolico danmark står bag produktionen af Bibs serien, og har hovedsæde i Hillerød i Danmark.
Virksomheden blev grundlagt i 1970, og har længe været den førende danske producent af sutter og andre babyartikler.
I 2015 fik Tolico en ny ejer, som har relanceret Bibs serien i et nyt spændende design, med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i topklasse.

Bibs er udelukkende dansk produceret af Tolico Danmark.

Silikone:

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også