GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Tommee Tippee Newborn Night 0-2 mdr. Silikone natsutter - 2 stk.

Tommee Tippee

Nyt produkt

69,00 DKK

inkl. moms

Tommee Tippee Newborn Night 0-2 mdr. – natsutter til de helt små.

De fine og neutrale sutter til nyfødte fra Tommee Tippees serie `Closer To Nature´ findes også som natsuttter. En klar fordel, hvis sutten forsvinder i løbet af natten – find den, uden at tænde lyset og forstyrre baby mere end højst nødvendigt.

Sutterne er af medicinsk silikone. Medicinsk silikone er den reneste og mest allergivenlige silikonetype, der findes og derfor særdeles velegnet til spædbørn og andre børn, hvis immunsystem endnu ikke er fuldt udviklet. De er symmetriske, hvilket sikrer, at de ikke vendes forkert i munden. Desuden understøtter de den orale udvikling.

Det hjerteformede skjold er anatomisk; det spejler sig i ansigtets form og sidder godt. Det er lavet af Polypropylen (PP), er let og har lufthuller.

  

  

Tommee Tippee Newborn natsutter inkluderer:

 • 2 stk. sutter
 • 2 stk. beskyttelseshætter
Tommee Tippee Newborn natsutter særlige karakteristika:
 • Model: Newborn Night
 • Producent: Tommee Tippee
 • Alder: 0 til 2 mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Anatomisk formet skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Beskyttelseshætte medfølger
 • Natsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Hjælper forældre verden over

Gennem mere end 50 år har det engelske baby brand Tommee Tippee skabt innovative produkter med et simpelt mål: At gøre hverdagen lidt lettere for forældre verden over.

Forældre ved, at der ikke findes noget bedre i verden end en tilpas og tryg baby. Derfor er suttedelen på Tommee Tippees sutter testet og godkendt af babyer. 68 % af babyer accepterer sutten, allerede den første gang de bliver introduceret for den.

Produkter fra Tommee Tippee er fremstillet af de allerbedste materialer til deres produkter, og derfor er suttedelen i deres sutter fx fremstillet af medicinsk silikone, der er den reneste silikonetype på markedet.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også