GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Philips AVENT ultra air night 6-18 mdr. Silikone sutter - 2 stk.

Philips Avent

Nyt produkt

99,00 DKK

inkl. moms

Philips AVENT 6- 18 mdr. ultra air Night serien – til din babys følsomme hud

Philips AVENT ultra air night serien er natsutter, som bruges primært til natten, hvor barnet kan vågne og have tabt sutten ud af munden, med en natsut ses sutten i mørket og den gode søvn findes hurtig igen. 

Pakken består af 2 stk. Philips AVENT ultra sir sutter til børn i alderen 6-18 mdr. med forskellige motiver. Sutterne leveres i en boks, som både beskytter sutterne når du er på farten og fungerer som steriliseringsboks.

Sterilisering i mikroovnen: Fyld blot vand i boksen til den markerede streg, læg de vaskede sutter i boksen og tænd for mikroovnen på 750-1000 Watt i 3 minutter. Afkøl sutterne i 5 minuttter og hæld vandet ud af boksen. 

  

Skoldning af sutter i den medfølgende steriliseringsboks

   

    

Mængderabat ved køb af flere Philips AVENT sutter i 2-pak

Køb 2 stk. og spar 5,00 DKK

Køb 4 stk. og spar 10,00 DKK

Køb 6 stk. og spar 15,00 DKK

Rabatten fratrækkes i kurven

      

UltraAir-sutter – Lader barnets hud ånde - Philips Avent

Har du lyst til at høre mere omkring Ultra Air serien fra Philips AVENT, kan du trykke på Youtube linket nedenstående:

    

Philips AVENT ultra air night sutter inkluderer:

 • 2 stk. natsutter
 • 1 stk. sterilisatorboks
Philips AVENT ultra air night særlige karakteristika:
 • Til til din babys følsomme hud
 • Med en knop som lyser i mørket
 • Model: Ultra air Night
 • Producent: Philips AVENT
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: 6 til 18 mdr.
 • Længde: 29 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: PP
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger
 • natsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – også kaldet sommerfuglesutter – er slidstærke og suttedelen minder om moderens bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Philips Avent

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

SundeSutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også