Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Smallstuff Nusseklud Strikket Bunny Powder

Strikket nusseklud fra Smallstuff med masser af detaljer, som gør suttekluden til en trofast ven.
Katten har et blidt og stilfuldt udtryk, som passer til den stille pige som gerne vil have en tryg ven, som altid er ved hendes side f.eks. til middagslur og om natten.
Hunden er fræk og ligesom med en rigtig hund, så er denne nusseklud barnets bedste ven og følger barnet skridt for skridt.
På nussekluden er der monteret en silikone ring, som kan fungere som en praktisk sutteholder. Det betyder at barnet altid har sutten ved hånden når bare barnet har sin ven med sig, men det betyder også at barnet ved sovetid får trygheden fra sutten, samt nærheden og duften fra sin bedste ven.
Vi anbefaler at mor og far giver lidt af deres naturlige duft til nussekluden før den præsenteres til barnet, på den måde opnår man størst mulig succes og tryghed.
 Nussekluden er et smukt eksempelt på dansk kvalitets design.
Smallstuff

Dansk design i naturlige materialer

Det danske firma Smallstuff har siden 2006 designet de skønneste, unikke kollektioner i tidens trends, farver og designs.
Med base i Aarhus søger holdet bag Smallstuff at skabe farverige produkter der inspirerer børn til kreativitet og leg. Smallstuffs let genkendelige kollektioner er farverigt kvalitetshåndværkhåndværk og altid produceret i naturlige materialer.

229,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: 40008-33-rabbit-powder