GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

MAM Teat - Flaskesutter 2 stk.

MAM

Nyt produkt

Mam Silk Teat flaskesut:
Mam-til-discount-feltet.png1. Silk Teat®
Silkeblød silikoneoverflade – for en følelse, som er velkendt ved amning.

2. Luftventil
Hindrer sutten i at blive trykket sammen. Muliggør en jævn indtagelse.

3. Symmetrisk form
Passer perfekt i barnets mund.

49,00 DKK

inkl. moms

MAM TEAT - Flaskesutter 2 pk.

MAM Teat flaskesutter er designet til at gøre det let for dit barn at veksle mellem bryst og flaske. Derfor er flaskesutterne udformet, så de i formen minder om en moders bryst. Niplen på sutten er let symmetrisk i sin udformning.

Flaskesutten er fremstillet i MAM’s patenterede Silk Teat-silikone. Det særlige ved Silk Teat er, at den er 3 X så blød som almindelig silikone og udstyret med en fløjlsblød overflade, der giver dit barn en tryg og naturlig oplevelse, samtidig med at Silk Teat besidder alle de positive egenskaber som almindelig.

Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet, og som alle MAM’s øvrige produkter er denne flaskesut uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er desuden et meget rengøringsvenligt og varmebestandigt materiale, som ikke tager skade af gentagen sterilisering.

MAM’s flaskesutter føres i fire forskellige størrelser:

 • MAM Teat 1: Denne flaskesut er udstyret med et enkelt hul, hvis størrelse gør den velegnet til fx brystmælk. Gennemstrømningen passer til nyfødte babyer.
 • MAM Teat 2: Flaskesutten her er designet til brystmælk, modermælkserstatning og vand, og den er anvendelig fra 2 måneder.
 • MAM Teat 3: Str. 3 kan anvendes til alle typer af drikkevarer til børn, og den er beregnet til babyer fra 4 måneder.
 • MAM Teat X: Denne flaskesut er udstyret med en ekstra stor åbning, der gør den velegnet til tyktflydende væsker – som fx vælling. Flaskesutten kan anvendes fra 6 måneder. 

MAM Flaskesutter indeholder:

 • 2 stk. teat flaskesut
MAM Natural Teat Flaskesutter særlige karakteristika:
 • Model: Teat (flaskesut)
 • Producent: MAM
 • Type: Let symmetrisk
 • Suttedel materiale: Silk Teat Silikone
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 14350
 • Flaskesutten passer til alle MAM’s antikoliksutteflasker

Salg af sutteflasker kontrolleres af fødevarestyrelsen.

Du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter (Smiley-ordningen) af Sundesutter (JEAN ApS) på nedenstående link

 Kontrolrapport af Jean ApS  -  www.findsmiley.dk/658847

  

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

Kunder, der købte denne vare, købte også