GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Philips Avent Flaskesutter 2 stk.

Philips Avent

Nyt produkt

59,00 DKK

inkl. moms

Philips AVENT Flaskesutter Natural

Gør det nemmere at veksle mellem bryst og flaske med en flaskesut fra Philips AVENT Natural-serien.

Flaskesutten er designet til at give dit barn en mere naturtro oplevelse, når det bliver madet med flaske. Barnet kan derfor benytte den samme sutte- og synketeknik som under amning. Sutten er formgivet, så den er blød, fleksibel og minder om et bryst. 

Sutten er udstyret med en innovativ ventil, som reducerer kolik og mavesmerter reduceres, ved at forhindre vakuumdannelse i flasken. Ventilen sikrer dermed, at væsken flyder i en optimal strøm uden luftbobler. På denne måde undgår du mavesmerter forårsaget af luftindtag under flaskegivning. 

Philips AVENT’s Natural flaskesut er fremstillet i allergivenlig silikone uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er yderst velegnet materiale, da det kan holde til gentagne skoldninger, hvorved det er let at sterilisere.

   

Original vs New flaskesut design

Philips AVENT har udviklet og forbedret flaskesutten til deres Natural-serie med anti-kolik system

Den nye flaskesut har et spiralformet design kombineret med de kendte komfortkronblade gør flaskesutten mere fleksibel, og herved bliver madningen mere naturlig.

Det er vigtigt at man kombinere sutteflaskerne og flaskesutterne korrekt, ellers får man ikke den ønskede effekt.

Natural flaskesutterne føres i 5 forskellige størrelser:

 • Flaskesut str. 0: Flaskesut med mindre hulstørrelse der giver en mere kontrolleret gennemløbshastighed til spædbørn, som drikker langsommere. Natural First-sutten er den ideelle gennemløbshastighed, når du skal igang med at give dit spædbarn sutteflaske.
 • NEW! Flaskesut str. 0: OBS! Denne flaskesut passer til de nye Philips AVENT Natural flasker.Flaskesut med mindre hulstørrelse der giver en mere kontrolleret gennemløbshastighed til spædbørn, som drikker langsommere. Natural First-sutten er den ideelle gennemløbshastighed, når du skal igang med at give dit spædbarn sutteflaske.
 • Flaskesut str. 1: Flaskesut med ét enkelt hul i niplen for en ekstra langsom gennemstrømning. Velegnet til nyfødte. Sutten er beregnet til tyndtflydende væsker, som fx brystmælk.
 • NEW! Flaskesut str. 2: OBS! Denne flaskesut passer til de nye Philips AVENT Natural flasker. Flaskesut med to huller, der giver en langsom gennemstrømning af væske – passer til babyer mellem 1 og 3 måneder. Flaskesutten er beregnet til tyndtflydende væsker som fx brystmælk.
 • NEW! Flaskesut str. 3: OBS! Denne flaskesut passer til de nye Philips AVENT Natural flasker. Med 3 huller i niplen giver denne flaskesut en medium gennemstrømning, hvilket passer til babyer i alderen 3-6 måneder. Sutten er designet til tyndtflydende væsker som fx brystmælk, modermælkserstatning eller vand.
 • Flaskesut str. 3 m. variabel gennemstrømning: Flaskesut til tyktflydende væsker og vælling. Flasken er udstyret med en lille sprække, så du kan regulere gennemstrømningen ved at dreje på sutten. Designet til børn over 3 mdr.
 • Flaskesut str. 4: Flaskesutten  er designet med en ny, innovativ spiralformet suttedel, der gør den ultra blød og fleksibel. Sutten har 3 huller i spidsen, hvilket sikrer en hurtig gennemstrømning af væske. Sutten er derfor velegnet til børn over 6 måneder. Flasken er beregnet til tyndtflydende væsker, eksempelvis brystmælk, vand, o.l..

Flaskesutterne er kun til brug med Philips AVENT Natural flaske. 

  

Philips AVENT Flaskesutter Natural inkluderer:

 • 2 stk. natural flaskesutter
Philips AVENT Flaskesutter Natural særlige karakteristika:
 • Model: Natural
 • Producent: Philips AVENT
 • Type: Rund
 • Suttedel materiale: Silikone
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 14350

Salg af sutteflasker kontrolleres af fødevarestyrelsen.

Du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter (Smiley-ordningen) af Sundesutter (JEAN ApS) på nedenstående link

 Kontrolrapport af Jean ApS  -  www.findsmiley.dk/658847

  

Philips Avent

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

SundeSutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

Kunder, der købte denne vare, købte også