GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Chicco 150 ml sutteflaske Anti-Colic (Vinklet flaskesut str. 0+ mdr.) - 1 stk.

Chicco

Nyt produkt

Chicco NaturalFeeling sutteflaske:

1. Beskyttende dæksel

Undgå at få snavs og fnug på sutten, og evt.lækage.

2. Vinklet flaskesut - med anti-kolik-system
Flaskesutten er vinklet og har en stor bue, dertil er der en dobbeltventil som reducere kolik.

3. Skruering - med bred flaskehals
Gør delene lette at rengøre og flasken let at opfylde.

4. Ergonomisk form
Flasken er timeglas-formet, og ligger sig naturligt i hånden.

80,00 DKK

inkl. moms

Chicco NaturalFeeling - Naturlig i form, følelse og funktion.

Vi er faldet pladask for Chiccos NaturalFeeling sutteflasker hos Sundesutter. Udover at sutteflasken er BPA-fri, klinisk testet og har en anti-kolik funktion, som er et krav for at kunne komme i betragtning til shoppen, så har Chicco formået at skabe en naturlig følelse omkring deres produkt - ikke kun for barnet, men også for den voksne.

      

Chicco flaskens udformning

Flasken er timeglas-formet, og ligger sig naturligt i hånden, så man slapper af i hånden og fingrene. Den brede åbning i toppen og den brede bund gør  flasken let at rengøre og forberede mælken. Uagtet om det er opvarmning af flydende mælk eller pulver, som skal rystes sammen med kogt vand.

Flasken er gennemsigtig og har ml.-måler, så du kan holde øje med, hvor meget mælk barnet har fået.

   
Chicco flaskesuttens bevægelighed og følelse

Flaskesutten er designet, så den minder mest muligt om brystet og dens bevægelighed. For at genskabe en ammeligende situation med sutteflasken har Chicco flaskesutten en langt større bue end traditionelt. Dette er lavet for at gøre det mere naturligt for barnet at tage rigtig fat om suttedelen, og ikke kun tage niplen i munden.

Silikonen er ekstra blød og fleksible og sammen med den gennemtænkte udformning får niplen en naturtro bevægelighed, som virkelig minder om moderens bryst.

Dertil har flaskesutten det vigtige anti-kolik system, som leder luften væk fra mælken. Dette forhindrer overskydende luftindtagelse, og minimerer samtidig risikoen for kolik.

   

Rengøring og transport

Med Chicco NaturalFeeling sutteflasken medfølger en lækagesikret hætte, som sikre, at der ikke ryger mælk ud under transport. Sutteflasken består af 4 dele, som let kan skilles og rengøreres forsvarligt.

   

Specielt ved denne model: Chicco 150 ml Sutteflaske (Vinklet flaskesut str. 0+ mdr.) 

Denne models mindste flaskestørrelse er på 150 ml. Det er den mindste Chicco producere, og den egner sig til den blide start for de yngste babyer.

Flaskesutten, som følger med denne model, er str. 0+ mdr. og har en langsom gennemstrømning. Den efterligner amningens naturlige hastighed, så man undgår at barnet afviser amning.

Unik for Chiccos flaskesut str. 0+ mdr. er satin struktur omkring niplen, som føles som moderens bryst. Denne geniale vinklet suttedel gør det mere naturligt at holde sutteflasken i den rette position, idet den lader mælken løbe naturligt til, som havde det været en amning.

    

Chicco - Innovativ og gennemtænkt design

Alt i alt må man i den grad sige, at Chicco har gennemtænkt deres produkt, og giver forbrugeren en sutteflaske, som føles naturlig for alle parter, samtidig med at den løser nogle af de problemstillinger der er, når amningen skal suppleres med flasken.

    

Chicco NaturalFeeling sutteflaske inkludere:

 • 1 stk. anti-colic sutteflaske
 • 1 stk. vinklet flaskesutte
Chicco NaturalFeeling sutteflaske karakteristika:
 • Model: NaturalFeeling
 • Producent: Chicco
 • Størrelse: 150 ml
 • Materiale: Polypropylen
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 14350
Chicco NaturalFeeling flaskesut karakteristika:
 • Størrelse: 0+ – langsom gennemstrømning af væske
 • Alder: 0+ mdr.
 • Model: NaturalFeeling
 • Producent: Chicco
 • Type: Rund og vinklet
 • Suttedel materiale: Silikone
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 14350
 • Flaskesutten passer til alle Chicco’s NaturalFeeling sutteflasker

Chicco

Italiensk kvalitets mærke som blev grundlagt i 1958. Chicco er verdens største producent af gennemtænkte og gennemtestet produkter til de yngste børn fra 0- 3-år.

Alle produkter fra Chicco er udviklet i samarbejde med eksperter, for at sikre ikke alene et sikkert produkt, men også at produktet udvikler og stimulere børn på den mest optimale måde. Derudover tænker de også forældre ind i deres produkter, for glade forældre giver glade børn.

Chicco er kendte for deres innovative tankegang, som gør at deres produkter har en ekstra detalje, som skiller sig ud fra den generelle tendens på markedet.