GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Dentistar Silikone str. 2 (m. LOGO) Skånesutter - 1 stk.

Dentistar

Nyt produkt

50,00 DKK

inkl. moms

BabyNova Dentistar Skånesut Silikone Logo - str. 2

Med denne skånesut i silikone fra BabyNova behøver du ikke gå på kompromis med noget som helst!

Dentistar-sutten er udviklet i samarbejde med førende tyske eksperter og overholder både dansk lovgivning og gældende EU-regler.
Niplens udformning er designet, så den er ekstra skånsom for barnets tænder og kæbe. Dette skyldes dens z-form, der sikrer, at der ikke lægges skadeligt pres som følge af sutteteknikken. Niplens form gør endvidere, at tungen kan ligge i sin naturlige placering, for en mere behagelig og skånsom sutteoplevelse for dit barn.

Selve det sommerfugleformede skjold er også designet, så det virker aflastende og skånsomt mod barnets, gummer og kæber. Det er desuden udstyret med lufthuller, hvilket giver en sut, der ikke blot er skånsom for knoglernes naturlige udvikling, men også mod den sarte barnehud omkring munden.

Silikonen, som niplen er udført i, er et allergivenligt materiale. På grund af silikonens høje varmetolerance, er det desuden egnet til de mange steriliseringer, som sutter udsættes for: Det hverken ældes, forvitrer eller mister form som følge af varmepåvirkning.

Som en ekstra service kan du gratis få indgraveret navn på din Dentistar. BabyNova-sutten på billedet er med helt nyt logo design.

Bemærk: Når fremstillingen er påbegyndt, yder SundeSutter ingen fortrydelsesret på specialfremstillede sutter.

BabyNova Dentistar logo Skånesut inkludere:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. gratis logo indgraveret
BabyNova Dentistar logo Skånesut karakteristika:
 • Markedets mest tandvenlige sut – reducerer presset med 90 %
 • Udviklet i samarbejde med tandlæger og kæbekirurger
 • Model: Dentistar logo
 • Producent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm.
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Anatomisk korrekt, sommerfugleformet skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Logosut

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Dentistar

SundeSutter er stolte over at forhandle Novatexs berømte skånesut, Dentistar. Dentistar beskytter barnets gane, gummer og tandstilling bedre end nogen anden sut.

Skånesutten reducerer presset fra sutten med 90% sammenlignet med almindelige standardsutter.

Det er den første sut nogensinde, som er blevet tildelt mærkatet ”Tooth Friendly”. Sutten er udviklet i samarbejde med kæbekirurger og børnetandlæger.

SundeSutter fører Dentistar sutter i medicinsk silikone og naturgummi.

Alle Dentistar sutterne kan indgraveres med navn, logo eller en valgfri tekst.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også