GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Dentistar Silikone str. 2 Skånesutter - 1 stk.

Dentistar

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

50,00 DKK

inkl. moms

Skånesutten Dentistar – den tandvenlige sut!

Dentistar er markedets mest tandvenlige sut – en sut i særklasse! Modellen her har en suttedel i medicinsk silikone.

BabyNovas skånesut Dentistar er – som navnet afslører – designet til at skåne barnets kæbe og tænder mod skadelig belastning og derved reducere risikoen for skader på tandstillingen. Dentistar er udviklet i samarbejde med tandlæger og kæbekirurger, og resultatet er en innovativ sut, der fordeler presset mod gummer, gane og kæber med 90 % sammenlignet med almindelige sutter. Suttedelens z-form med en integreret tandrille sikrer samtidigt, at der er rigeligt plads til en naturlig placering af tungen. Tandrillen i suttedelen forhindrer et skadeligt pres, og muliggør en naturlig udvikling af tandstillingen.

Det anatomisk korrekt formede skjold er sommerfugleformet og svagt buet, så presset mod gummerne fordeles så jævnt og skånsomt som muligt.

Tooth Friendly – Tandlæger anbefaler Dentistar sutten

Dentistar er som den første sut i verden godkendt ”Tooth Friendly”, og tandlæger verden over anbefaler den for på bedst mulig måde at undgå et skævt bid samt senere behov for bøjle.

Dentistar Silikone Skånesut inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. gratis indgravering
Dentistar Silikone Skånesut karakteristika:
 • Markedets mest tandvenlige sut – reducerer presset med 90 % Udviklet i samarbejde med tandlæger og kæbekirurger
 • Model: Dentistar
 • Producent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm.
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Anatomisk korrekt, sommerfugleformet skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sut med navn

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Dentistar

SundeSutter er stolte over at forhandle Novatexs berømte skånesut, Dentistar. Dentistar beskytter barnets gane, gummer og tandstilling bedre end nogen anden sut.

Skånesutten reducerer presset fra sutten med 90% sammenlignet med almindelige standardsutter.

Det er den første sut nogensinde, som er blevet tildelt mærkatet ”Tooth Friendly”. Sutten er udviklet i samarbejde med kæbekirurger og børnetandlæger.

SundeSutter fører Dentistar sutter i medicinsk silikone og naturgummi.

Alle Dentistar sutterne kan indgraveres med navn, logo eller en valgfri tekst.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også