GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Dentistar Latex str. 2 Skånesutter - 1 stk.

Dentistar

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

50,00 DKK

inkl. moms

Dentistar er mere skånsom end nogen anden sut!

Er du på udkig efter markedets mest skånsomme sut til dit barn? Så skal du vælge Dentistar!

Denne model er med suttedel i latex og passer til børn fra 6 måneder eller når den første tand er brudt frem. Dentistar-sutten er udviklet i samarbejde med tandlæger og kæbekirurger, og resultatet er en innovativ sut, der reducerer presset mod gummer, gane og kæber med 90 % sammenlignet med almindelige sutter!

Suttedelens patenterede z-form spejler mundens form, og derved mindskes ethvert skadeligt pres fra sutten. Dentistar giver markant bedre plads til en naturlig og afslappet placering af tungen, samtidigt med at den integrerede tandrille modvirker skader på tandstillingen.

Skjoldet er anatomisk korrekt  formet, og fordeler presset mod gummerne jævnt og skånsomt, samtidigt med, at det sørger for en god ventilation af den sarte hud omkring munden.

Certificeret Tooth Friendly – Som den eneste sut i verden!

Som den første sut i verden er Dentistar blevet tildelt den internationalt anerkendte udmærkelse, Tooth Friendly, af organisationen Tooth Friendly International. Dentistar anbefales af tandlæger verden over.

Dentistar Latex Skånesut inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. gratis indgravering

Dentistar Latex Skånesutter karakteristika:

 • Markedets mest tandvenlige sut – reducerer presset med 90 %
 • Udviklet i samarbejde med tandlæger og kæbekirurger
 • Model: Dentistar
 • Producent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm.
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Anatomisk korrekt, sommerfugleformet skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sut med navn

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Dentistar

SundeSutter er stolte over at forhandle Novatexs berømte skånesut, Dentistar. Dentistar beskytter barnets gane, gummer og tandstilling bedre end nogen anden sut.

Skånesutten reducerer presset fra sutten med 90% sammenlignet med almindelige standardsutter.

Det er den første sut nogensinde, som er blevet tildelt mærkatet ”Tooth Friendly”. Sutten er udviklet i samarbejde med kæbekirurger og børnetandlæger.

SundeSutter fører Dentistar sutter i medicinsk silikone og naturgummi.

Alle Dentistar sutterne kan indgraveres med navn, logo eller en valgfri tekst.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

Latex er mere elastisk end silikone, hvilket gør det mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder. Det er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten. Latex ældes og nedbrydes hurtigere end silikone, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også