GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

BabyNova Silikone str. 2 Anatomiske Sutter - 1 stk. - Blue

Baby Nova

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

Anatomisk sut med suttedel i medicinsk silikone

Denne anatomiske sut i medicinsk silikone er fremstillet i BabyNovas velkendte, høje kvalitet og passer til børn fra 6 måneder.

Suttedelen er anatomisk formet, hvilket vil sige at den spejler mundens form. Dette giver den en rigtig god pasform, som sikrer at sutten ligger godt i munden, og dermed mindskes presset på kæbe og gummer. Formen sikrer også, at suttedelens pres mod ganen reduceres, da der er bedre plads til tungen end ved almindelige sutter.

Den medicinske silikone, som suttedelen er fremstillet i, er den reneste silikonetype på markedet. Der er derfor tale om en sut, der ikke blot er let at rengøre, men også en sut, der er særdeles allergivenlig.

Skjoldet er ligeledes anatomisk formet, og presset fordeles derfor jævnt og skånsomt. For at mindske irritation af huden fra et fugtigt hudmiljø omkring munden, er sutten udstyret med ekstra mange lufthuller. Sutten er desuden monteret med en praktisk sikkerhedsring, som gør det let for både dig og dit barn at håndtere sutten.

BabyNova sut med navn inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. gratis indgravering
BabyNova sut med navn karakteristika:
 • Anatomisk korrekt form reducerer presset fra sutten
 • Model: Anatomisk
 • Producent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Anatomisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sut med navn

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Baby Nova

BabyNova er en tysk sutteproducent. Produktionen foregår i Tyskland, og produkterne er af ekstraordinært høj kvalitet. Når du køber en sut fra BabyNova, kan du være 100 % sikker på, at den fremstillet af de allerbedste materialer.

SundeSutter fører BabyNovas sutter i silikone og naturgummi. BabyNova anvender medicinsk silikone til deres silikonesutter.

Alle BabyNovas sutter kan indgraveres med navn eller en valgfri tekst.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også