GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

BabyNova Silikone str. 1 Anatomiske Sutter 1 stk.

Baby Nova

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

Anatomisk sut til spædbørn fra 0 til 6 mdr.

BabyNova er kendt for at producere sutter i ekstraordinært god kvalitet, og denne anatomiske sut med en suttedel i medicinsk silikone er bestemt ingen undtagelse!

Den anatomisk formede suttedel spejler mundens form, hvilket reducerer presset mod gummer og kæbe betydeligt. Formen giver desuden bedre tungefrihed og sikrer, at tungen kan placeres i et naturligt og afslappet leje, uden at der lægges et skadeligt pres på ganen.

Suttedelen er fremstillet i medicinsk silikone, som er det reneste og mest allergivenlige materiale, man kan anvende til spædbørnssutter. Silikone har desuden en høj varmetolerance og er let at rengøre. Da spædbørn endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem, og det derfor er ekstra vigtigt at holde en god hygiejne, er silikone er et særligt velegnet materiale til spædbørnssutter.

Skjoldet på denne sut er ligeledes anatomisk formet, og det følger ansigtets form i en bød bue. Herigennem fordeles presset mod kæber og gummer bedst muligt. Dette skjold er udstyret med ekstra mange lufthuller for at give en bedre luftcirkulation bag ved sutten og modvirke hudirritation. Sutten er desuden udstyret med en sikkerhedsring.

BabyNova sut med navn inkludere:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. gratis indgravering
BabyNova sut med navn karakteristika:
 • Reducerer presset fra sutten ved at spejle mundens form
 • Model: Anatomisk
 • Producent: BabyNova
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Længde: 25 mm
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Anatomisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sut med navn

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Baby Nova

BabyNova er en tysk sutteproducent. Produktionen foregår i Tyskland, og produkterne er af ekstraordinært høj kvalitet. Når du køber en sut fra BabyNova, kan du være 100 % sikker på, at den fremstillet af de allerbedste materialer.

SundeSutter fører BabyNovas sutter i silikone og naturgummi. BabyNova anvender medicinsk silikone til deres silikonesutter.

Alle BabyNovas sutter kan indgraveres med navn eller en valgfri tekst.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også