GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Difrax Dental Newborn -2+2 mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Difrax

Nyt produkt

Difrax-Dental-serien-varekort.jpg

OBS! Difrax Dental-serien

Vi gør opmærksom på, at dette er Dental-serien som er i anatomisk form.
Til kunder som tidligere har købt på apoteker, henviser vi til Natural-serien.

Køb 2 stk. og spar 5,00 DKK

Køb 4 stk. og spar 10,00 DKK

Køb 6 stk. og spar 15,00 DKK

Rabatten fratrækkes i kurven

50,00 DKK

inkl. moms

Markedets mindste sut til præmature og nyfødte babyer

Difrax Dental Newborn sutten er vores mindste sut, og den er designet til at passe selv de allermindste babyansigter.

Både skjold og suttedel er designet til nyfødte og præmature babyer i alderen -2 til +2 mdr.

Denne lækre sut har en anatomisk formet suttedel, og den understøtter derfor en korrekt udvikling af gane og gummer. Suttedelen er udført i ekstra tynd silikone, hvilket gør den blødere og mere behagelig for nyfødte at sutte på. Silikone, hvilket er et yderst velegnet materiale til spædbørnssutter, da det er let at sterilisere og ikke tager skade af varmepåvirkninger. Silikone er endvidere et materiale, der er let at holde rent, hvilket især er vigtigt for nyfødte og for tidligt fødte spædbørn, der endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem.

Det sommerfugleformede skjold fordeler presset fra sutten jævnt og korrekt, og sikrer samtidigt rigeligt plads til næsen – selv ved de helt små ansigter. Skjoldet er designet til at sikre en god ventilation af huden omkring munden og mindske irritationer. Den gode lufttilførsel skyldes både sommerfugleformen og lufthullerne i skjoldet. Knoppen på skjoldet er designet, så du let kan montere en suttekæde.

Difrax Dental Newborn inkludere:

 • 1 stk. sut
Difrax Dental Newborn karakteristika:
 • Vores allermindste sut – designet til spædbørn og præmature babyer
 • Model: Dental
 • Producent: Difrax BV
 • Alder: -2 til +2 mdr.
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk silikone
 • Skjold: Sommerfugleform
 • 100% fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Motivsut

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Difrax

Det hollandske firma Difrax producerer sutter, der er designet til at stimulere og understøtte dit barns udvikling. Difrax producerer som den eneste sutteproducent sutter, hvor suttedelens tykkelse følger barnets tandstadie. Difrax sutter til de lidt ældre børn er derfor særdeles bidfaste og designet til børn, der bider i sutten.

Difrax sutter er kendetegnet ved at være både funktionelle og skånsomme lige så vel som de også er designet i lækre farver og æstetiske i deres form. Difrax føres i 5 forskellige størrelser – alle i lækre designs og farver.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også