GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

MAM Perfect Night 6-18 mdr. Silikone Natsutter - 1 stk.

MAM

Nyt produkt

55,00 DKK

inkl. moms

MAM Perfect Night – giv dit barn den bedste søvn

Den mest skånsomme MAM sut, MAM Perfect, fås nu også som natsut. MAM Perfect Night besidder alle de samme kvaliteter som den almindelige Perfect sut, men er desuden designet med lysabsorberende mineraler i knoppen, hvilket gør den selvlysende, når lyset slukkes.

Sutten er udviklet og formgivet i samarbejde med førende eksperter inden for børnetandpleje og kæbekirurgi, for at gøre den så skånsom som muligt. Resultatet er en sut, der er mere fleksibel end nogen anden sut på markedet, og som har en virkelig tynd og flad hals - begge dele aflaster trykket mod gane, gummer og kæber, hvorved risikoen for fejlstilling af tænderne og suttebid reduceres markant.

Suttedelen, Dentoflex, er 4 x så fleksibel, som almindelige sutter, og halsen er 60 % tyndere. Den anvendte silikone, MAM Silk Teat er en ekstra blød silikone, der føles mere tryg og naturlig for dit barn at sutte på end almindelig silikone, der typisk er lidt hårdere.

Skjoldet er selvfølgelig anatomisk korrekt formet, for at fordele presset fra sutten bedst muligt. Derudover sikrer de store og aflange luftkanaler i skjoldet, at der er en rigelig og konstant lufttilførsel til den sarte babyhud bag ved sutten.

MAM Perfect Night er naturligvis helt fri for skadelige stoffer som BPA, PVC, phthalater og parabener.

MAM Perfect Night inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. sterilisatorboks
MAM Perfect Night særlige karakteristika:
 • Natsut med lyslagrende mineraler, som lyser i mørket
 • MAM’s mest tandvenlige sut med den specialudviklede suttedel, Dentoflex
 • Model: Perfect Night
 • Producent: MAM
 • Alder: 6 til 18 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Silk Teat Silikone
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger
 • Natsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

MAM Silk Teat / SkinSoft Silikone

MAM Silk Teat / SkinSoft silikone er MAM’s egen, specialudviklede silikone. Denne silikonetype er 3 x blødere end almidelig silikone, og den er derfor mere skånsom, blød og behagelig at sutte på. Overfladen på MAM Silk Teat / SkinSoft er fløjlsblød, smudsafvisende og klistrer ikke, hvilket bidrager til at give dit barn en tryg og naturlig følelse.

Silikone er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tager skade af de mange steriliseringer, som sutter udsættes for i løbet af deres levetid. Det er særdeles velegnet til spædbørnssutter, da spædbørn endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem og det derfor er særligt vigtigt at sutterne steriliseres hyppigt. 

Kunder, der købte denne vare, købte også