GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Difrax Dental 18+ mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Difrax

Nyt produkt

Difrax-Dental-serien-varekort.jpg

OBS! Difrax Dental-serien

Vi gør opmærksom på, at dette er Dental-serien som er i anatomisk form.
Til kunder som tidligere har købt på apoteker, henviser vi til Natural-serien.

Køb 2 stk. og spar 5,00 DKK

Køb 4 stk. og spar 10,00 DKK

Køb 6 stk. og spar 15,00 DKK

Rabatten fratrækkes i kurven

50,00 DKK

inkl. moms

Vælg Difrax Dental 18+, når dit barn tygger sutterne i stykker

Denne Difrax Dental sut til børn over 18 måneder er markedets suverænt mest robuste sut. Hvis du har problemer med, at dit barn bider sutten i stykker, bør du prøve denne model. Suttedelen har en massiv kerne og er fremstillet i silikone, den er derfor svær at bide i stykker.

Difrax Dental er en serie af anatomiske sutter, der er designet til at være skånsomme mod kæber, gane og gummer, udført i lækkert kvalitetsdesign. Sutten er formet, så den spejler mundens form. Selve suttedelen giver plads til et naturligt tungeleje samtidigt med at presset mod ganen aflastes. Silikone, som sutten er fremstillet i er et hygiejnisk og allergivenligt materiale.

Skjoldet er sommerfugleformet og følger skånsomt ansigtets kontur, hvilket giver en jævn fordeling af trykket. Sutten er udstyret med en innovativ nopret sikkerhedsring, der gør det lettere for dit barn at gribe og fastholde sutten.

(Hvis du efter at have prøvet denne sut, stadig oplever, at dit barn kan tygge sutten i stykker, bør du helt undgå sutter og i stedet prøve med en bidering.)


Difrax Dental inkludere:

 • 1 stk. sut
Difrax Dental 18+ mdr. særlige karakteristika:
 • Markedets mest robuste sut – massiv suttedel designet til børn, der bider sutten i stykker
 • Model: Dental
 • Producent: Difrax BV
 • Alder: +18 mdr.
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk silikone
 • Skjold: Sommerfugleform
 • Sikkerhedsring med easy-grip
 • 100% fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Motivsut

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Difrax

Det hollandske firma Difrax producerer sutter, der er designet til at stimulere og understøtte dit barns udvikling. Difrax producerer som den eneste sutteproducent sutter, hvor suttedelens tykkelse følger barnets tandstadie. Difrax sutter til de lidt ældre børn er derfor særdeles bidfaste og designet til børn, der bider i sutten.

Difrax sutter er kendetegnet ved at være både funktionelle og skånsomme lige så vel som de også er designet i lækre farver og æstetiske i deres form. Difrax føres i 5 forskellige størrelser – alle i lækre designs og farver.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også