GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Difrax Dental 12+ mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Difrax

Nyt produkt

Difrax-Dental-serien-varekort.jpg

OBS! Difrax Dental-serien

Vi gør opmærksom på, at dette er Dental-serien som er i anatomisk form.
Til kunder som tidligere har købt på apoteker, henviser vi til Natural-serien.

Køb 2 stk. og spar 5,00 DKK

Køb 4 stk. og spar 10,00 DKK

Køb 6 stk. og spar 15,00 DKK

Rabatten fratrækkes i kurven

50,00 DKK

inkl. moms

Difrax Dental 12+ til børn, der bider i sutten

Difrax fremstiller som det eneste mærke sutter, hvor suttedelen følger mundens udviklingsstadie. Til børn over 12 mdr. er sutterne udstyret med halvmassiv silikonesuttedel. Dette gør den mere modstandsdygtig overfor spidse mælketænder og sværere at bide i stykker end almindelige silikonesutter. Sutten er derfor velegnet til børn, der bider i sutten.

Difrax Dental sutten er en anatomisk formet sut. Suttedelen spejler mundens form, hvorved presset mod barnets kæbe, gane og gummer aflastes, samtidig med at sutten fremmer en korrekt udvikling af mundens muskulatur. Silikonen, som suttedelen er fremstillet i, er let at rengøre, allergivenlig og smags- og lugtneutral.

Skjoldet er sommerfugleformet og følger ansigtets form. På denne måde reduceres presset mod kæber og gummer. Sutten er desuden udstyret med lufthuller og formen sikrer en god ventilation af huden. Skjoldet er monteret med en sikkerhedsring med små knopper på grebet (easy-grip). Dette gør det meget lettere for dit barn at holde og håndtere sutten selv – en praktisk detalje til børn der ’kan og vil selv’.

Difrax Dental inkludere:

 • 1 stk. sut
Difrax Dental 12+ mdr. særlige karakteristika:
 • Halvmassiv suttedel i silikone – ekstra robust sut til børn, der bider i sutten
 • Model: Dental
 • Producent: Difrax BV
 • Alder: +12 mdr.
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk silikone
 • Skjold: Sommerfugleform
 • Sikkerhedsring med easy-grip
 • 100% fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Motivsut

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Difrax

Det hollandske firma Difrax producerer sutter, der er designet til at stimulere og understøtte dit barns udvikling. Difrax producerer som den eneste sutteproducent sutter, hvor suttedelens tykkelse følger barnets tandstadie. Difrax sutter til de lidt ældre børn er derfor særdeles bidfaste og designet til børn, der bider i sutten.

Difrax sutter er kendetegnet ved at være både funktionelle og skånsomme lige så vel som de også er designet i lækre farver og æstetiske i deres form. Difrax føres i 5 forskellige størrelser – alle i lækre designs og farver.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også