GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Difrax Dental 6+ mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Difrax

Nyt produkt

Difrax-Dental-serien-varekort.jpg

OBS! Difrax Dental-serien

Vi gør opmærksom på, at dette er Dental-serien som er i anatomisk form.
Til kunder som tidligere har købt på apoteker, henviser vi til Natural-serien.

Køb 2 stk. og spar 5,00 DKK

Køb 4 stk. og spar 10,00 DKK

Køb 6 stk. og spar 15,00 DKK

Rabatten fratrækkes i kurven

50,00 DKK

inkl. moms

Difrax Dental anatomisk sut i kvalitetsdesign til babyer fra 6 mdr.

Denne lækre sut fra Difrax er designet til babyer fra 6 måneder og op til 3-års alderen.

Suttedelen er anatomisk udformet og designet til at understøtte en naturlig udvikling af dit barns gane, gummer og tandstilling. Materialets tykkelse understøtter endvidere en naturlig styrkelse af kæbe- og tungemuskulaturen. Den anatomiske form bevirker, at risikoen for skader på tandstillingen og udviklingen af suttebid reduceres markant. Suttedelen er udført i blød og allergivenlig silikone. Silikone er et lugt- og smagsfrit materiale. Det er desuden yderst rengøringsvenligt og tager ikke skade af de mange steriliseringer, som spædbørnssutter udsættes for.

Det sommerfugleformede skjold fordeler presset mod gummer og kæber jævnt og sørger for god luftcirkulation til huden. Skjoldet er desuden udformet, så det giver god plads til næsen og en jævn fordeling af trykket mod gummerne. Knoppen er udstyret med en nopret sikkerhedsring, som gør det ekstra let for dit barn at gribe og holde fast i sutten.

Difrax Dental inkludere:

 • 1 stk. sut
Difrax Dental 6+ mdr. særlige karakteristika:
 • Designet til dit barns tandstadie – for en korrekt udvikling af kæbe- og tungemuskulaturen
 • Model: Dental
 • Producent: Difrax BV
 • Alder: +6 mdr.
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk silikone
 • Skjold: Sommerfugleform
 • Sikkerhedsring med easy-grip
 • 100% fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Motivsut

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Difrax

Det hollandske firma Difrax producerer sutter, der er designet til at stimulere og understøtte dit barns udvikling. Difrax producerer som den eneste sutteproducent sutter, hvor suttedelens tykkelse følger barnets tandstadie. Difrax sutter til de lidt ældre børn er derfor særdeles bidfaste og designet til børn, der bider i sutten.

Difrax sutter er kendetegnet ved at være både funktionelle og skånsomme lige så vel som de også er designet i lækre farver og æstetiske i deres form. Difrax føres i 5 forskellige størrelser – alle i lækre designs og farver.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også