GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Difrax Dental 0-6 mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Difrax

Nyt produkt

Difrax-Dental-serien-varekort.jpg

OBS! Difrax Dental-serien

Vi gør opmærksom på, at dette er Dental-serien som er i anatomisk form.
Til kunder som tidligere har købt på apoteker, henviser vi til Natural-serien.

Køb 2 stk. og spar 5,00 DKK

Køb 4 stk. og spar 10,00 DKK

Køb 6 stk. og spar 15,00 DKK

Rabatten fratrækkes i kurven

50,00 DKK

inkl. moms

Anatomisk silikonesut i flot design til babyer fra 0-6 mdr.

Difrax’ anatomiske sut til babyer i alderen 0-6 måneder er designet til at være skånsom mod din babys gane, gummer og kæber.

Suttens anatomiske form understøtter en korrekt udvikling af tandstillingen, ligesom den stimulerer muskulaturen omkring gane, købe og tunge. Der er således tale om en skånsom sut, der mindsker risikoen for sutterelateret udvikling af fejl på tandstillingen betydeligt. Suttedelen er i blød og allergivenlig silikone. Silikone er et rengøringsvenligt materiale, og det er derfor særligt velegnet til nyfødte babyer, hvis immunforsvar endnu ikke er fuldt udviklet.

Skjoldet er udstyret med lufthuller, sommerfugleformet og designet til at sikre en jævn luftcirkulation omkring huden bagved sutten. Et fugtigt hudmiljø kan resultere i hudirritationer, hvorfor det er vigtigt at sutten giver plads til luftning af huden. Sommerfugleformen bevirker endvidere, at der lægges et jævnt pres fra sutten, hvilket mindsker trykket mod gummer og kæbe. Skjoldet er desuden formet med henblik på at sikre god plads til næsen, så den ikke trykkes og vejret kan trækkes frit. Sutten kan let monteres med en suttekæde.

Difrax Dental inkludere:

  • 1 stk. sut
Difrax Dental 0-6 mdr. særlige karakteristika:
  • Anatomisk sut i høj kvalitet og skånsomt design
  • Model: Dental
  • Producent: Difrax BV
  • Alder: 0 til 6 mdr.
  • Type: Anatomisk
  • Suttedel materiale: Medicinsk silikone
  • Skjold: Sommerfugleform
  • 100% fri for BPA, PVC og phthalater
  • Godkendelse: EN 1400

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Difrax

Det hollandske firma Difrax producerer sutter, der er designet til at stimulere og understøtte dit barns udvikling. Difrax producerer som den eneste sutteproducent sutter, hvor suttedelens tykkelse følger barnets tandstadie. Difrax sutter til de lidt ældre børn er derfor særdeles bidfaste og designet til børn, der bider i sutten.

Difrax sutter er kendetegnet ved at være både funktionelle og skånsomme lige så vel som de også er designet i lækre farver og æstetiske i deres form. Difrax føres i 5 forskellige størrelser – alle i lækre designs og farver.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også