GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Mam Perfect Silikone 6+ mdr. Sutter - 1 stk.

MAM

Nyt produkt

Mam-til-discount-feltet.png


1. Skjold
Buet skjold for maksimal komfort. Hudvenlig takket være store lufthuller i skjoldet.

2. Greb
Nemt og hurtigt at gribe fat i, og der kan let sættes et bånd eller elastisk gummiring omkring, til f.eks. en suttekæde/suttesnor.

3. Mam design
Symmetrisk formet suttedel, som altid ligger korrekt i munden. Ekstra tynd ved gummer/tænder for at fremme en sund tandudvikling.

4. Ventileret bund
Silkeblød – for en følelse, som er velkendt ved amning.

Køb 2 stk. og spar 2,00 DKK

Køb 4 stk. og spar 4,00 DKK

Køb 6 stk. og spar 6,00 DKK

Rabatten fratrækkes i kurven

55,00 DKK

inkl. moms

MAM Perfect - Skånsom og tandvenlig i smukt kvalitetsdesign

MAM Perfect er uden sammenligning den mest tandvenlige sut fra MAM – og en af de suverænt bedste sutter på markedet! Perfect-serien er udviklet i tæt samarbejde med børnetandlæger og specialister i tandregulering. Resultatet er en særdeles skånsom sut, der er designet til at understøtte en naturlig udvikling af barnets gane, kæbe, tænder og gummer.

Forskning på området har vist, at halsen på suttedelen har stor betydning for, hvor meget pres, der lægges på gummer og kæber, når barnet sutter. Jo tyndere halsen er, desto mindre pres. MAM Perfect er derfor designet med en specialudviklet suttedel, Dentoflex, hvis hals er 60 % tyndere end almindelige sutters. Da suttedelen tillige er fremstillet i MAM’s egen, patenterede silikone, MAM Silk Teat, der er 3 x blødere end almindelige silikone, er MAM Perfect sutten 4 x så fleksibel som almindelige sutter. Der er dermed tale om en særdeles tandvenlig sut!

Skjoldet på sutten er ligeledes designet med form og funktion for øje. Formen følger blødt ansigtet, hvorved presset mod gummer fordeles jævnt og skånsomt. Skjoldet er udstyret med store luftkanaler, der sikrer en god ventilation af den sensitive hud i mundregionen.

MAM Perfect leveres i en smart sterilisatorboks.

MAM Perfect inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. sterilisatorboks
MAM Perfect særlige karakteristika:
 • MAM’s mest tandvenlige og skånsomme sut
 • Model: Perfect
 • Producent: MAM
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Silk Teat Silikone
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger
 • Motivsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

MAM Silk Teat / SkinSoft Silikone

MAM Silk Teat / SkinSoft silikone er MAM’s egen, specialudviklede silikone. Denne silikonetype er 3 x blødere end almidelig silikone, og den er derfor mere skånsom, blød og behagelig at sutte på. Overfladen på MAM Silk Teat / SkinSoft er fløjlsblød, smudsafvisende og klistrer ikke, hvilket bidrager til at give dit barn en tryg og naturlig følelse.

Silikone er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tager skade af de mange steriliseringer, som sutter udsættes for i løbet af deres levetid. Det er særdeles velegnet til spædbørnssutter, da spædbørn endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem og det derfor er særligt vigtigt at sutterne steriliseres hyppigt. 

Kunder, der købte denne vare, købte også