GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

MAM Original Silikone 6+ mdr. Sutter - 2 stk.

MAM

Nyt produkt

55,00 DKK

inkl. moms

Den originale MAM sut – til babyer fra 6 måneder

Disse lækre silikonesutter til børn over 6 måneder stammer fra MAM’s klassiske serie af motivsutter og leveres i 2-pak. Sutterne er ortodontisk og symmetrisk formede, hvilket sikrer en super pasform – også selvom sutten skulle vendes på hovedet.

Selve suttedelen er fremstillet af MAM’s egen, patenterede silikone, Silk Teat. Silk Teat er tre gange blødere og mere elastisk end almindelig silikone, og har en fløjlsblød følelse for dit barn at sutte på. Derfor føles den mere naturlig end almindelige silikonesutter. Silk Teat har alle de kvaliteter, som almindelig silikone har. Dette giver en sut med en høj varmetolerance, som er let at rengøre. Silikone er utroligt velegnet til spædbørnssutter, som hyppigt skal steriliseres og udsættes for høje temperaturer.

Skjoldet har store lufthuller og en nopret underside for at sikre god ventilation af den udsatte hud omkring munden. Det er svagt buet, så presset minimeres på grund af den jævne fordeling af suttens pres mod kæben. Sutterne kommer i en praktisk sterilisatorboks, som gør det let og hurtigt for dig at sterilisere dem i mikroovn (vejledning medfølger).

MAM Original sutter inkluderer:

 • 2 stk. sutter
 • 1 stk. sterilisatorboks
MAM Original særlige karakteristika:
 • Model: Original
 • Producent: MAM
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Silk Teat Silikone
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger
 • Motivsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

MAM Silk Teat / SkinSoft Silikone

MAM Silk Teat / SkinSoft silikone er MAM’s egen, specialudviklede silikone. Denne silikonetype er 3 x blødere end almidelig silikone, og den er derfor mere skånsom, blød og behagelig at sutte på. Overfladen på MAM Silk Teat / SkinSoft er fløjlsblød, smudsafvisende og klistrer ikke, hvilket bidrager til at give dit barn en tryg og naturlig følelse.

Silikone er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tager skade af de mange steriliseringer, som sutter udsættes for i løbet af deres levetid. Det er særdeles velegnet til spædbørnssutter, da spædbørn endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem og det derfor er særligt vigtigt at sutterne steriliseres hyppigt. 

Kunder, der købte denne vare, købte også