GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

MAM Original Night 6+ mdr. Silikone Natsutter - 2 stk.

MAM

Nyt produkt

72,00 DKK

inkl. moms

Original Night er lækre natsutter, der lyser op i mørket takket være lyslagrende krystaller.

Knoppen er udstyret med de sødeste natmotiver. Sutterne leveres i 2-pak. 

Natsutterne her er en del af MAM's Original-serie. Det er klassiske MAM-sutter, som har alle de detaljer, MAM er kendt og elsket for. Sutterne er symmetriske silikonesutter, og skjoldet er udstyret med mange lufthuller. Sutten kan derfor ikke vendes forkert eller 'på hovedet', når du giver den til dit barn i løbet af natten. Lufthullerne i skjoldet sørger for, at huden kan ånde og ikke bliver for fugtig. 

Selve suttedelen er fremstillet af MAM’s egen, patenterede silikone, kaldet Silk Teat, der er blødere og mere fleksibelt end almindelig silikone. Sutten føles derfor mere blød og naturtro for dit barn at sutte på. Da silikone er et meget varmebestandigt materiale, kan sutten steriliseres igen og igen uden at tage skade eller ændre form. Silikone er det mest hygiejniske og allergivenlige materiale, man kan fremstille sutter i.

Skjoldets mange lufthuller og noprede underside sikrer en god og jævn ventilation af huden bag ved sutten. På denne måde undgår du, at hudmiljøet omkring munden bliver for fugtigt og risikoen for irritation reduceres dermed markant. Sutterne levers i en smart opbevarings- og sterilisatoræske.

MAM Original sutter inkluderer:

 • 2 stk. sutter
 • 1 stk. sterilisatorboks
MAM Original Night særlige karakteristika:
 • Natsut med naturlige mineraler, som lyser i mørket
 • Model: Original Night
 • Producent: MAM
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Silk Teat Silikone
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger
 • Natsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

MAM Silk Teat / SkinSoft Silikone

MAM Silk Teat / SkinSoft silikone er MAM’s egen, specialudviklede silikone. Denne silikonetype er 3 x blødere end almidelig silikone, og den er derfor mere skånsom, blød og behagelig at sutte på. Overfladen på MAM Silk Teat / SkinSoft er fløjlsblød, smudsafvisende og klistrer ikke, hvilket bidrager til at give dit barn en tryg og naturlig følelse.

Silikone er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tager skade af de mange steriliseringer, som sutter udsættes for i løbet af deres levetid. Det er særdeles velegnet til spædbørnssutter, da spædbørn endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem og det derfor er særligt vigtigt at sutterne steriliseres hyppigt. 

Kunder, der købte denne vare, købte også