GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Mam Perfect Silikone 0-6 mdr. Sutter - 1 stk.

MAM

Nyt produkt

55,00 DKK

inkl. moms

MAM Perfect – når form og funktion går op i en højere helhed

Under udviklingen af denne sut er der virkelig sat fokus på detaljerne. Målet har været at skabe en på én og samme tid skånsom og virkelig flot sut. Derfor er MAM Perfect-sutten ikke bare en sut udført i kvalitetsmaterialer og et lækkert design - der er et praktisk formål bag hver eneste stilrene detalje.

Den patenterede suttedel, Dentoflex, er udviklet i samarbejde med børnetandlæger og specialister i tandregulering. Dette er resulteret i en sut, der er ekstra skånsom ved barnets bid. Da undersøgelser viser, at niplens tykkelse har stor indflydelse på udviklingen af skæv tandstilling, er Perfect-sutten udstyret med en hals, der er 60 % tyndere end ved almindelige standardsutter. Suttedelen er fremstillet i MAM’s egen silikone, Silk Teat, der er 3 x blødere end almindelige silikonetyper, hvilket gør den ekstra behagelig at sutte på. Silikonen er selvfølgelig uden skadelige og allergifremkaldende stoffer. Både materiale og form på suttedelen giver således en sut, der er yderst skånsom ved kæber, gane og tænder og ca. 4 x så fleksibel som almindelige sutter.  

Det gennemførte design kommer også til udtryk i suttens skjold, der er designet så det både er anatomisk formet (hvilket sikrer, at trykket fra skjoldet fordeles jævnt) samtidig med, at det er udstyret med ekstra store lufthuller, hvilket sikrer rigelig ventilation af den sensible hud omkring munden. MAM Perfect leveres med en praktisk sterilisatorboks.

MAM Perfect inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. sterilisatorboks
MAM Perfect særlige karakteristika:
 • MAM’s mest tandvenlige og skånsomme sut
 • Model: Perfect Night
 • Producent: MAM
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Længde: 27 mm.
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Silk Teat Silikone
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger
 • Motivsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

MAM Silk Teat / SkinSoft Silikone

MAM Silk Teat / SkinSoft silikone er MAM’s egen, specialudviklede silikone. Denne silikonetype er 3 x blødere end almidelig silikone, og den er derfor mere skånsom, blød og behagelig at sutte på. Overfladen på MAM Silk Teat / SkinSoft er fløjlsblød, smudsafvisende og klistrer ikke, hvilket bidrager til at give dit barn en tryg og naturlig følelse.

Silikone er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tager skade af de mange steriliseringer, som sutter udsættes for i løbet af deres levetid. Det er særdeles velegnet til spædbørnssutter, da spædbørn endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem og det derfor er særligt vigtigt at sutterne steriliseres hyppigt. 

Kunder, der købte denne vare, købte også