GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Philips Avent Freeflow Motiv 0-6 mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Philips Avent

Nyt produkt

32,50 DKK

inkl. moms

Fri for hudirritation med Philips AVENT Freeflow

Denne sut er i model Freeflow og udviklet til børn med sensitiv hud. Derfor er den særligt skånsom mod huden. Her er Freeflow-sutten i en størrelse til babyer indtil 6 måneder.

Freeflow er en af markedets bedste sutter – og bestemt også en af brugerfavoritterne. Sutterne er nemlig designet, så de er så naturlige og behagelige for barnet at tage som muligt. Dertil kommer, at de er ortodontiske i deres udformning, hvilket vil sige, at de er udviklet under hensyntagen til, at barnets gummer, kæber og tunge skal belastes mindst muligt af sutten.

Denne ortodontiske sut er desuden symmetrisk udformet, hvilket gør, at den ikke kan vendes forkert i munden. Dermed undgår du at skulle bekymre dig om risiko for skader på tandstillingen. Suttedelen er fremstillet i medicinsk silikone, der er et yderst allergi- og rengøringsvenligt materiale, og som er kendt for sin høje varmetolerance, hvilket gør det velegnet til sutter, der steriliseres hyppigt.

Det symmetriske og ortodontisk korrekt formede skjold er designet med ekstra lufthuller og afrundede kanter, hvilket gør Freeflow-sutten særligt blid mod huden. Sutten har sikkerhedsring, er let at rengøre, og den leveres med en praktisk beskyttelseshætte, så sutten altid forbliver ren, når du ikke har den i brug.

Philips AVENT Moderne Freeflow inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. beskyttelseshætte
Philips AVENT Moderne Freeflow særlige karakteristika:
 • Særligt skånsom mod huden: Ekstra lufthuller og bløde, afrundede kanter
 • Model: Moderne Freeflow
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Længde: 27 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Symmetrisk med ekstra god luftcirkulation
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Motivsut
 • Beskyttelseshætte medfølger

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

Philips Avent

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

SundeSutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også