GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Philips Avent Dyr 6-18 mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Philips Avent

Nyt produkt

32,50 DKK

inkl. moms

Super fin motivsut i Philips AVENT’s velkendte, høje kvalitet

Sutterne i Philips AVENTs dyreserie har fine dyremotiver på knoppen med matchende skjold og gribering. Her er sutterne i en størrelse, der passer til børn over 6 måneder.

Der er tale om en skånsom sut, som giver plads til en naturlig udvikling af tandstilling. Grunden hertil skal findes i det gennemtænkte design, hvor både skjold og nippel er designet såvel ortodontisk som symmetrisk. Sutten kan derfor vendes på hovedet uden, at du skal bekymre dig om noget – den er lige skånsom. Det ortodontiske design er din garanti for, at sutten har den rigtige pasform til barnets mund.

Suttedelen er fremstillet i allergivenlig Medicinsk silikone og er derfor helt uden bismag og –lugt. Da silikone har en høj varmetolerance, tager sutten ikke skade af de mange steriliseringer/skoldninger, som en spædbarnssut naturligvis vil blive udsat for.

Selve skjoldet har udskåret plads til næsen, og det er udstyret med store lufthuller, som sammen med udformningen er med til at sikre god ventilation af huden omkring munden. Sutten er udstyret med en smart klik-hætte, der gør det let at holde suttedelen steril, når den fx er medbragt som reservesut på tur.

Philips AVENT Dyr inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. beskyttelseshætte
Philips AVENT Dyr særlige karakteristika:
 • Ortodontisk kvalitetssut med de fineste dyremotiver
 • Model: Dyr
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Længde: 29 mm
 • Type: Symmetrisk sut med anatomisk skjold
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Ortodontisk
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Beskyttelseshætte medfølger
 • Motivsut

Symmetrisk sut med anatomisk skjold

Disse sutter har en suttedel med en symmetrisk form. Den symmetriske form bevirker, at sutten ligger let og ubesværet i dit barns mund, samtidigt med at den giver dit barn en naturlig og behagelig følelse. En fordel ved den symmetriske suttedel er desuden, at den - sammenlignet med de runde sutter - fylder mindre i barnets mund og lægger et mindre pres mod gane og gummer.

Skjoldet er let buet og anatomisk formet, hvilket vil sige, at det er designet til at fordele presset fra skjoldet mest muligt. Skjoldet er desuden udstyret med sikkerhedsring samt lufthuller.

Philips Avent

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

SundeSutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også