GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Philips Avent Freeflow Motiv 6-18 mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Philips Avent

Nyt produkt

32,50 DKK

inkl. moms

Freeflow-sutten er særligt mild ved dit barns hud

Her er tale om en virkelig gennemarbejdet sut. Denne Freeflow-sut fra Philips AVENT er ikke blot lækker at se på og holde ved med sit klassiske design, den er også gennemtænkt ned til mindste detalje.

Moderne Freeflow fra Philips AVENT er både symmetrisk og ortodontisk i sin formgivning. Sutten bidrager dermed til en naturlig udvikling af barnets tandstilling, kæber og gane, samtidigt med, at den symmetriske form gør, at sutten ikke kan vende forkert i barnets mund. Suttedelen er i allergivenlig Medicinsk silikone. Da denne samtidig er uden lugt og smag, giver den bløde silikone en meget komfortabel og beroligende fornemmelse for dit barn.

Selve skjoldet er ligeledes symmetrisk og ortodontisk designet, så presset fordeles så jævnt som muligt. For at sikre, at der kommer luft til den sensitive hud omkring munden er skjoldet desuden udrustet med 6 lufthuller, og de blidt afrundede kanter sørger for, at huden ikke irriteres unødigt. Sutten er udstyret med sikkerhedsring. Til sutten hører en beskyttelseskappe, som forhindrer sutten i at blive beskidt, når den ikke er i brug.

Philips AVENT Moderne Freeflow inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. beskyttelseshætte
Philips AVENT Moderne Freeflow særlige karakteristika:
 • Særligt skånsom mod huden: Ekstra lufthuller og bløde, afrundede kanter
 • Model: Moderne Freeflow
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 29 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Symmetrisk med ekstra god luftcirkulation
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Motivsut
 • Beskyttelseshætte medfølger

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

Philips Avent

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

SundeSutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også