GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Philips Avent I Love 6-18 mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Philips Avent

SCF172/70

Nyt produkt

32,50 DKK

inkl. moms

I Love… Sutter!

Philips AVENTs I Love-sutter er i den velkendte, høje kvalitet, som brandet er elsket for verden over. Sutten her passer til børn over 6 måneder.

Philips AVENT sutter er ortodontiske og symmetriske sutter, som på én og samme tid er skånsomme ved kæber, gane og tandstilling for at bevare en naturlig udvikling af disse, og på samme tid er suttedelen symmetriske i sit design. Mange børn holder af denne form og finder en naturlig tryghed i den, da den minder lidt om et bryst.

Alle sutter fra Philips AVENT har en suttedel i Medicinsk silikone, hvilket gør dem både allergivenlige og rengøringsvenlige, og da de samtidigt er bløde og uden lugt, vil de fleste børn med glæde tage dem.

Skjoldet er ortodontisk formet, hvilket betyder, at det er yderst skånsomt mod barnets gummer og kæbe. Det er desuden monteret med en praktisk gribering. Til sutten hører en kappe med snaplås, som holder sutten fri for skidt og snavs frem til den skal bruges.  Både sutter og beskyttelseskapper fra Philips AVENT er beregnet til at tåle alle former for sterilisation.

Philips Avent I Love serie inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. beskyttelseshætte
Philips Avent I Love serie karakteristika:
 • Ortodontisk kvalitetssut med super søde motiver
 • Model: I Love
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 29 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Ortodontisk
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Beskyttelseshætte medfølger
 • Motivsut

Symmetrisk sut med anatomisk skjold

Disse sutter har en suttedel med en symmetrisk form. Den symmetriske form bevirker, at sutten ligger let og ubesværet i dit barns mund, samtidigt med at den giver dit barn en naturlig og behagelig følelse. En fordel ved den symmetriske suttedel er desuden, at den - sammenlignet med de runde sutter - fylder mindre i barnets mund og lægger et mindre pres mod gane og gummer.

Skjoldet er let buet og anatomisk formet, hvilket vil sige, at det er designet til at fordele presset fra skjoldet mest muligt. Skjoldet er desuden udstyret med sikkerhedsring samt lufthuller.

Philips Avent

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

SundeSutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også