GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Philips Avent Night 6-18 mdr. Silikone Natsutter - 1 stk.

Philips Avent

Nyt produkt

32,50 DKK

inkl. moms

Natsutter – for en bedre nattesøvn til dig og dit barn

Natsutten fra Philips AVENT er designet med en unik selvlysende sikkerhedsring. Griberingen lyser i mørket, når blot du har udsat sutten for lys, inden den lille guldklump går til ro.

Philips AVENTs Natsut er en ortodontisk sut, hvilket vil sige, at den er designet til at være skånsom mod barnets gummer, mundhule og tandstilling. Da sutten samtidigt er symmetrisk, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt sutten vender op eller ned, når dit barn får den i munden igen efter at have tabt den i mørket. 

Den symmetriske suttedel er fremstillet af Medicinsk silikone, og den er derfor både lugt- og smagsneutral. Silikone er desuden et yderst allergivenligt og hygiejnisk materiale, som pga. materialets høje varmetolerance er utroligt let at rengøre.

Skjoldet er ortodontisk formet, hvilket vil sige, at det fordeler presset mod kæbe og gummer så skånsomt som muligt. Derudover sørger de store lufthuller i skjoldet for, at huden bagved sutten bliver godt ventileret. Natsutten leveres med en hygiejnisk beskyttelseshætte, som holder sutten ren, når den ikke er i brug.

Philips AVENT Natsut inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. beskyttelseshætte
Philips AVENT Natsut særlige karakteristika:
 • Unik, selvlysende sikkerhedsgribering, som lyser i mørket
 • Model: Night
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 29 mm
 • Type: Symmetrisk sut med anatomisk skjold
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Ortodontisk
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Beskyttelseshætte medfølger
 • Natsut

Symmetrisk sut med anatomisk skjold

Disse sutter har en suttedel med en symmetrisk form. Den symmetriske form bevirker, at sutten ligger let og ubesværet i dit barns mund, samtidigt med at den giver dit barn en naturlig og behagelig følelse. En fordel ved den symmetriske suttedel er desuden, at den - sammenlignet med de runde sutter - fylder mindre i barnets mund og lægger et mindre pres mod gane og gummer.

Skjoldet er let buet og anatomisk formet, hvilket vil sige, at det er designet til at fordele presset fra skjoldet mest muligt. Skjoldet er desuden udstyret med sikkerhedsring samt lufthuller.

Philips Avent

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

SundeSutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også