GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

BabyNova Latex str. 2 Symmetriske Sutter - 1 stk.

Baby Nova

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

25,00 DKK

inkl. moms

Symmetrisk sut med suttedel i naturlig latex

Den symmetriske sut er en klassisk sut, som har været benyttet i adskillige år. Her finder du den i BabyNovas ekstraordinært gode kvalitet.

Den store fordel ved den symmetriske sut er, at den altid ligger korrekt i munden. Derfor kan barnet frit lege med sutten og tage den ud og sætte den ind i munden igen, uden at du skal bekymre dig om, hvorvidt den vender rigtigt – denne sut kan ikke andet.

Sutten er desuden udformet, så den er blid mod barnets tandsæt, kæber og gane. Suttedelen er fladt dråbeformet, hvilket giver bedre plads til tungen og mindsker presset mod ganen. Naturgummiet eller latexen, som suttedelen er fremstillet af, er blødt og behageligt for barnet – og efter de første tænder er brudt frem mindsker det slidstærke materiale risikoen for perforering af suttedelen.

Skjoldet er symmetrisk og sommerfugleformet, hvilket sikrer en god pasform og god plads til næsen. Det er udstyret med lufthuller, så huden under sutten kan ånde.

BabyNova sut med navn inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. gratis indgravering
BabyNova Symmetrisk sut særlige karakteristika:
 • En klassisk sut, der ikke kan vendes forkert i munden
 • Model: Symmetrisk
 • Producent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sut med navn

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

Baby Nova

BabyNova er en tysk sutteproducent. Produktionen foregår i Tyskland, og produkterne er af ekstraordinært høj kvalitet. Når du køber en sut fra BabyNova, kan du være 100 % sikker på, at den fremstillet af de allerbedste materialer.

SundeSutter fører BabyNovas sutter i silikone og naturgummi. BabyNova anvender medicinsk silikone til deres silikonesutter.

Alle BabyNovas sutter kan indgraveres med navn eller en valgfri tekst.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

Latex er mere elastisk end silikone, hvilket gør det mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder. Det er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten. Latex ældes og nedbrydes hurtigere end silikone, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også