GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Philips Avent Translucent 0-6 mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Philips Avent

Nyt produkt

32,50 DKK

inkl. moms

Lækker sut i transparente farver og kvalitetsdesign

Philips AVENTs serie af transparente sutter er udført i de bedste kvalitetsmaterialer og har alle et lækkert og stilrent udseende.

Der er tale om en klassisk, symmetrisk og sammenklappelig sut, som på grund af sit ortodontiske design er ekstra skånsom ved barnets gummer, gane og tænder. På grund af det gennemtænkte design reducerer sutten risikoen for udvikling af fejl på tandstillingen. Sutten her er til børn indtil 6 måneder, og skjoldet er ligesom niplen symmetrisk. Derfor vil der være rigelig plads til næsen – uanset om sutten vender op eller ned.

Philips AVENT har valgt at lave alle deres sutter i Medicinsk silikone på grund af materialets mange fortræffeligheder. Heriblandt kan især fremhæves at sutten giver en tryg og komfortabel sutteoplevelse, da det er blødt, lugt- og smagsfrit. Valget af silikone gør desuden sutten mere holdbar og hygiejnisk, da silikone på grund af sin høje varmetolerance ikke nedslides før tid ved hyppig sterilisering.

Sutten er udstyret med store lufthuller for en god ventilation af huden samt en praktisk sikkerhedsring. Der medfølger en hygiejnisk beskyttelseshætte, som holder suttedelen ren, når den ikke benyttes.

Philips AVENT Transparent inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. beskyttelseshætte
Philips AVENT Transparent særlige karakteristika:
 • Symmetrisk sut i transparent design med et lækkert stilrent udseende
 • Model: Translucent
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Længde: 27 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Symmetrisk
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Beskyttelseshætte medfølger
 • Motivsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

Philips Avent

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

SundeSutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også