GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Dentistar Latex str. 2 (m. LOGO) Skånesutter - 1 stk.

Dentistar

Nyt produkt

50,00 DKK

inkl. moms

Dentistar latex 6+ Logo (7042-Logo1)

Dentistar – markedets mest skånsomme sut!

Dentistar er en revolutionerende sut.

Ingen andre sutter på markedet beskytter dit barns tandsæt lige så godt som denne skånesut fra BabyNova.

Sutten er udformet i nært samarbejde mellem tandlæger og kæbekirurger, og resultatet er enestående. Med denne naturgummisut mindskes presset mod ganen med op til 90 % sammenlignet med markedets standardsutter.

Forklaringen på Dentistars skånsomhed finder du i det unikke, patenterede design. Det sommerfugleformede skjold er formet anatomisk korrekt for at fordele presset jævnt. Suttedelens z-form er unik i sin udformning og det er den, der gør Dentistar mere skånsom end nogen anden sut.

Da suttedelen her er i blødt og elastisk naturgummi, bides den ikke så let i stykker, og pga. den integrerede tandrille er Dentistar særdeles velegnet efter de første tænder er brudt frem.


BabyNova Dentistar logo Skånesut inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. gratis logo indgraveret
BabyNova Dentistar logo Skånesut karakteristika:
 • Markedets mest tandvenlige sut – reducerer presset med 90 %
 • Udviklet i samarbejde med tandlæger og kæbekirurger
 • Model: Dentistar logo
 • Producent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm.
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Anatomisk korrekt, sommerfugleformet skjold
 • 100 % fri for BPA
 • Godkendelse: EN 1400
 • Logosut

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Dentistar

SundeSutter er stolte over at forhandle Novatexs berømte skånesut, Dentistar. Dentistar beskytter barnets gane, gummer og tandstilling bedre end nogen anden sut.

Skånesutten reducerer presset fra sutten med 90% sammenlignet med almindelige standardsutter.

Det er den første sut nogensinde, som er blevet tildelt mærkatet ”Tooth Friendly”. Sutten er udviklet i samarbejde med kæbekirurger og børnetandlæger.

SundeSutter fører Dentistar sutter i medicinsk silikone og naturgummi.

Alle Dentistar sutterne kan indgraveres med navn, logo eller en valgfri tekst.

Latex / Naturgummi – Materiale

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

  

Naturgummi - naturen kan variere

Da Latex er et naturligt produkt uden tilsætning af farvestoffer, skal man være opmærksom på, at sutterne kan variere i farven og strukturen. Niplen vil derfor ofte ikke være ensfarvet og kombineret med, at sutterne er en ventilsut, kan indersiden fremstå uens eller ødelagt, hvilket er helt naturligt og ikke en fejl.

Pga. det naturlige materiale kan sutterne desuden variere fra hinanden, hvor nogle kan være lidt lysere i farven, eller lidt klæbrige at røre ved.

  

Naturgummi - elastisk funktion

Latex er mere elastisk end silikone, og minder mere som moderens bryst end silikone. Derfor accepterer børn lettere en latex sut end en silikone sut. Den elastiske kvalitet gør desuden sutten mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder, og er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten.

  

Naturgummi - nedbrydes og ældes

Latex er et naturligt produkt som ældes og nedbrydes med tiden, og ved lys- og varmepåvirkninger. Derfor er det vigtigt, at du opbevarer naturgummisutter et mørkt, tørt sted med en jævn temperatur. Derudover skal du være opmærksom på, at naturgummi ændrer sig ved brug, og børn med et kraftigt sug kan udvide sutten til en langt større sut end den oprindeligt var.

Derfor anbefaler vi, at man skifter imellem sutterne, og udskifter latexsutter efter 6 uger.

Kunder, der købte denne vare, købte også