GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Philips Avent Fashion 0-6 mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Philips Avent

Nyt produkt

32,50 DKK

inkl. moms

En virkelig lækker sut fra Philips AVENTs Fashion-serie

Fashionsutten her passer til babyer under 6 måneder.

Sutten er udviklet med det mål for øje, at sutter skal være skånsomme, sikre og praktisk anvendelige. Derfor er Fashion-sutten her ortodontisk udformet, hvilket beskytter din babys gummer, gane og tandstilling. Sutten er symmetrisk, så du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt den vender rigtigt eller ej – både op og ned er korrekt her.

Fordi suttedelen er lavet af medicinsk silikone, er den helt lugt- og smagsfri. Da den desuden er blød og behagelig at sutte på, kan man her virkelig tale om en brugervenlig sut. Silikonesutten er meget holdbar hvad angår varmepåvirkning, hvorfor den ikke tager skade af de mange gentagne steriliseringer, som især spædbørnssutter bliver udsat for.

Det symmetriske skjold har store lufthuller, som sørger for en god lufttilførsel til den udsatte hud begved sutten. Skjoldet er desuden ortodontisk udformet, og det fordeler derfor trykket fra sutten på en jævn og skånsom måde. Der følger en praktisk og hygiejnisk beskyttelseshætte med til sutten. Den er let at klipse på og rengøre, og sørger for, at dine rene sutter ikke grises til inden de tages i brug.

Philips AVENT Fashion inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. beskyttelseshætte
Philips AVENT Fashion særlige karakteristika:
 • Symmetrisk kvalitetssut i lækkert design
 • Model: Fashion
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Længde: 27 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Symmetrisk
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Beskyttelseshætte medfølger
 • Motivsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst.
Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.
Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

Philips Avent

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

SundeSutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også