GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

BabyNova suttepakke Silikone str. 2 Anatomiske - 6 stk.

Baby Nova

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

141,00 DKK

inkl. moms

Suttepakke fra BabyNova i Silikone str. 2 i Anatomiske form


Skånesutten er den første sut i verden, der er blåstemplet som "Tooth Friendly" af organisationen Toothfriendly International. Sutten har enestående design, som er udviklet i samarbejde med tandlæge og kæbekirurg. Med de søde navnesutter fra BabyNova er chancen for at miste eller forveksle dit barns sut med de andre børns i mødregruppen eller vuggestuen en hel del mindre. Kombinationen af de fine farver og dit barns indgraverede navn gør dem, modsat de traditionelle sutter, næsten umulig ikke at genkende, og derved undgår du nemmere smitte og bakterier fra andre børn. Hos Sundesutter.dk bliver tekst og symboler graveret med UV-laser, som sikrer en galt overflader, der er hygiejnisk og ikke går af. OBS: Teksten på de 6 sutter i denne pakke bliver ens.

BabyNova er en af Europas førende sutteproducenter. Både silikone- og naturgummisutten har EU-Standard EN 1400 godkendelsen, som er din garanti for at kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og ikke mindst miljø er overholdt. Et faktum som er afgørende for sundesutter.dk, der vi kun vil forhandle de bedste sutter på markedet.

Både silikone- og naturgummisutterne er designet med et blødt buet skjold med god plads til næsen. Alle sutterne har også et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden. Så du skal bare vælge, hvilket materiale dit barns sutter skal være i.

Om man vælger sutten i silikone eller naturgummi er faktisk mest en smagssag - silikonesutterne er lidt hårdere end naturgummisutterne, der på grund af det organiske materiale kan ændre form og farve med tiden. Sutte-pakkerne fås i størrelse 2, som passer til alle børn fra den første tand. Pakkerne fås i silikone og naturgummi – samt i to farvekombinationer.

Bemærk: Når fremstilling er påbegyndt, yder SundeSutter ingen fortrydelsesret på specialfremstillede sutter.

OBS! Ønskes der forskellig tekst på sutterne, eller andre kombinationer af farver, henviser vi til enkelt stk. køb. Her tilbydes der rabat ved køb af flere sutter.

Se BabyNova Anatomiske silikone sutter i str. 2 her: 

https://sundesutter.dk/sutter/520-anatomisk-baby-nova.html

https://sundesutter.dk/sutter/518-silikone-baby-nova.html

Der kan frit kombineres imellem disse 2 links, og stadig opnås rabat.

Baby-Nova suttepakke indeholder:

 • 6 stk. sutter
 • 6 stk. gratis indgravering
BabyNova silikone navnesut karakteristika:
 • Anatomisk korrekt form reducerer presset fra sutten
 • Model: Anatomisk
 • Producent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Anatomisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sut med navn

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Baby Nova

BabyNova er en tysk sutteproducent. Produktionen foregår i Tyskland, og produkterne er af ekstraordinært høj kvalitet. Når du køber en sut fra BabyNova, kan du være 100 % sikker på, at den fremstillet af de allerbedste materialer.

SundeSutter fører BabyNovas sutter i silikone og naturgummi. BabyNova anvender medicinsk silikone til deres silikonesutter.

Alle BabyNovas sutter kan indgraveres med navn eller en valgfri tekst.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også