GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Dentistar suttepakke Silikone str. 2 Skånesutter - 5 stk.

Dentistar

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

236,00 DKK

inkl. moms

Dentistar suttepakke Silikone str. 2 Skånesutter - 5 stk.


Vi har lavet nogle færdige sutte pakker fra BabyNovas luksusserie, Dentistar, som består af 5 flotte sutter.

Med de søde navnesutter fra BabyNova er chancen for at miste eller forveksle dit barns sut med de andre børns i mødregruppen eller vuggestuen en hel del mindre. Kombinationen af de fine farver og dit barns indgraverede navn gør dem, modsat de traditionelle sutter, næsten umulig ikke at genkende, og derved undgår du nemmere smitte og bakterier fra andre børn. Hos Sundesutter.dk bliver tekst og symboler graveret med UV-laser, som sikrer en galt overflader, der er hygiejnisk og ikke går af. OBS: Teksten på de 5 sutter i denne pakke bliver ens.

BabyNova er en af Europas førende sutteproducenter. Både silikone- og naturgummisutten har EU-Standard EN 1400 godkendelsen, som er din garanti for at kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og ikke mindst miljø er overholdt. Et faktum som er afgørende for sundesutter.dk, der vi kun vil forhandle de bedste sutter på markedet.

Både silikone- og naturgummisutterne er designet med et blødt buet skjold med god plads til næsen. Alle sutterne har også et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden. Så du skal bare vælge, hvilket materiale dit barns sutter skal være i.

Om man vælger sutten i silikone eller naturgummi er faktisk mest en smagssag - silikonesutterne er lidt hårdere end naturgummisutterne, der på grund af det organiske materiale kan ændre form og farve med tiden. Sutte-pakkerne fås i størrelse 2, som passer til alle børn fra den første tand. Pakkerne fås i i to farvekombinationer.

Bemærk: Når fremstilling er påbegyndt, yder SundeSutter ingen fortrydelsesret på specialfremstillede sutter.

OBS! Ønskes der forskellig tekst på sutterne, eller andre kombinationer af farver, henviser vi til enkelt stk. køb. Her tilbydes der rabat ved køb af flere sutter.

Se Dentistar Silikone str. 2  her: https://sundesutter.dk/sutter/516-babynova-dentistar.html

Dentistar suttepakke indeholder:

 • 5 stk. dentistar sutter
 • 5 stk. gratis indgraveringer
Dentistar silikone Skånesutter karakteristika:
 • Markedets mest tandvenlige sut – reducerer presset med 90 %
 • Udviklet i samarbejde med tandlæger og kæbekirurger
 • Model: Dentistar
 • Producent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Silikone
 • Skjold: Anatomisk korrekt, sommerfugleformet skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sut med navn

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Dentistar

SundeSutter er stolte over at forhandle Novatexs berømte skånesut, Dentistar. Dentistar beskytter barnets gane, gummer og tandstilling bedre end nogen anden sut.

Skånesutten reducerer presset fra sutten med 90% sammenlignet med almindelige standardsutter.

Det er den første sut nogensinde, som er blevet tildelt mærkatet ”Tooth Friendly”. Sutten er udviklet i samarbejde med kæbekirurger og børnetandlæger.

SundeSutter fører Dentistar sutter i medicinsk silikone og naturgummi.

Alle Dentistar sutterne kan indgraveres med navn, logo eller en valgfri tekst.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også