GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Philips AVENT Soothie 0-3 mdr. Silikone Sutter - 2 stk.

Philips Avent

Nyt produkt

124,00 DKK

inkl. moms

Mødre udtaler: "Den eneste sut mit barn vil tage!"

Har dit barn svært ved at tage en sut, så prøv Philips Avents Soothie-sut. Udover suttens generelt gode egenskaber, har denne sut en helt unik egenskab. I bunden af sutten er der hul til niplen, så mor eller far kan putte fingeren ind i barnets mund, og når barnet slapper af og acceptere sutten, kan mor og far trække fingeren ud igen, mens barnet stadig har sutten i munden.
Suttens form er designet efter at simulere en amning. Den runde suttedel som barnet kender fra moderen, samt det lette tryk på kinder og næsen som barnet oplever under den trygge amning.

Så vil dit barn ikke tage imod nogle af de traditionelle sutter .... så prøv Philips Avent Soothie-sutten!!

Soothie-sutten fremmer den naturlige udvikling af barnets sutterefleks

Philips Avents Soothie-sutter er specielt udviklet til at understøtte barnets naturlige suttebehov. Den bløde, runde silikonesut gør det lettere for den lille baby at veksle mellem bryst og sut. Soothie-suttens bamseformede skjold er blødt og fleksibelt.

Sutten er støbt i ét stykke, og den har derfor ingen samlinger, som kan gemme på bakterier. Soothie-sutten er fremstillet i medicinsk silikone. Medicinsk silikone anvendes bl.a. på hospitaler og i medicinalindustrien, og det er den reneste silikonetype, der findes.

Da immunforsvaret endnu ikke er fuldt udviklet hos spædbørn er det ekstra vigtigt at holde en god hygiejne. Silikone har en høj varmetolerance og tager derfor ikke skade af de mange, hyppige steriliseringer, som spædbørnssutter udsættes for.

Her er der således tale om særdeles allergivenlig og hygiejnisk sut, som imødekommer det lille spædbarns særlige behov!

Udleveres på hospitaler i USA

Soothie sutten udleveres på hospitaler i USA for at berolige babyer, skabe kontakt og tillid, samt fremme amningen.


Philips Avent soothie inkluderer:

 • 2 stk. sutter
Philips AVENT Soothie særlige karakteristika:
 • Designet til at understøtte spædbarnets naturlige udvikling
 • Sælges i 2-pak
 • Model: ortodontisk og rund
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: 0 til 3 mdr.
 • Længde: 27 mm
 • Type: Rund, helstøbt sut
 • Materiale: Medicinsk Silikone
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400

Runde sutter

Runde sutter er en klassisk suttetype med rundt, udadvendt skjold og en rund / kirsebærformet suttedel.

Nogle børn foretrækker den runde sut frem for andre modeller. Dette skyldes, at formen på den runde sut minder mere om et bryst, og at de runde sutter derfor stimulerer sutterefleksen bedre. Da formen virker meget naturlig at sutte på, giver den runde sut også en rigtig god følelse af tryghed og trøst, når barnet har behov for dette.

En anden fordel ved de klassiske, runde sutter er, at mange børn har let ved at holde sutten i munden. Derfor er runde sutter ofte velegnede, hvis sutten igen og igen ’smutter ud’ af munden på dit barn.

Det udadvendte skjold sørger for en virkelig god luftventilation af huden, hvilket mindsker hudirritation markant.

Philips Avent

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

SundeSutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også