GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Difrax Natural 18+ mdr. Silikone Sutter - 1 stk.

Difrax

Nyt produkt

Difrax-Natural-serien-varekort.jpg

Difrax Natural-serien

Natural-serien er en symmetrisk sut, og er kendt fra apoteker landet rundt.

Køb 2 for 95,00 DKK og spar 5,00 DKK

Køb 4 for 190,00 DKK og spar 10,00 DKK

Køb 6 for 285,00 DKK og spar 15,00 DKK

Rabatten fratrækkes i kurven

50,00 DKK

inkl. moms

Difrax Natural 18+ mdr sutter - Ekstra slidstærke til børn med tænder

En af de mange ting som Sundesutter.dk godt kan lide ved Difrax er den måde de drager omsorg for barnets udvikling, med denne sut hjælper Difrax med det problem som mange forældre frygter, når de første gang vælger at tilbyde en sut til deres barn, nemlig afvænning.

Ved at gøre suttedelen hård er den svære at bide i, og mindre behagelig at sutte på, dette er første skridt til at få barnet til at smide sutten.

Difrax Natural inkludere:

 • 1 stk. sut
Difrax Natural 18+ mdr. særlige karakteristika:
 • Markedets mest robuste sut – massiv suttedel designet til børn, der bider sutten i stykker
 • Model: Natural
 • Producent: Difrax BV
 • Alder: +18 mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk silikone
 • Skjold: Sommerfugleform
 • Sikkerhedsring med easy-grip
 • 100% fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Motivsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

Difrax

Det hollandske firma Difrax producerer sutter, der er designet til at stimulere og understøtte dit barns udvikling. Difrax producerer som den eneste sutteproducent sutter, hvor suttedelens tykkelse følger barnets tandstadie. Difrax sutter til de lidt ældre børn er derfor særdeles bidfaste og designet til børn, der bider i sutten.

Difrax sutter er kendetegnet ved at være både funktionelle og skånsomme lige så vel som de også er designet i lækre farver og æstetiske i deres form. Difrax føres i 5 forskellige størrelser – alle i lækre designs og farver.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også