GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

MAM Start Silikone 0-2 mdr. Sutter - 1 stk.

MAM

Nyt produkt

37,00 DKK

inkl. moms

Sutten til nyfødte babyer - Mam Start

MAM Start er designet specielt til spædbørn indtil 2 måneder. Sutten er derfor ekstra lille i størrelsen.

MAM Start er en symmetrisk sut, hvilket gør, at den ikke kan vendes forkert i munden. Sutten er ortodontisk udformet, hvilket gør, at sutten har en anatomisk korrekt pasform.

Suttedelen er designet, så den altid ligger korrekt i munden. Den er flad og med ventil, hvilket sikrer plads til tunge og gane og mindsker presset på gummer og kæber for at reducere udviklingen af suttebid. Niplen er desuden fremstillet af MAM’s patenterede og allergivenlige Silk Teat silikone, der er den blødeste silikone på markedet. Denne silikone er tre gange blødere end almindelig silikone, hvilket gør den virkelig behagelig at sutte på. Silikone, som denne sut er lavet af, er et virkeligt velegnet suttemateriale mens babyerne er helt små, og sutterne skal steriliseres hyppigt.

Skjoldet er specialudviklet til at passe til det lille spædbarns ansigt. Sommerfugleformen er ikke blot en æstetisk fornøjelse: Pga. de store lufthuller og den noprede bagside, sikres en jævn luftgennemstrømning, hvilket gør skjoldet særligt skånsomt mod den følsomme babyhud.

MAM Start sut inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. sterilisatorboks
MAM Start sut karakteristika:
 • Ekstra lille sut - udviklet til spædbørn og for tidligt fødte (0-2 mdr.)
 • Model: Start
 • Producent: MAM
 • Alder: 0 til 2 mdr.
 • Længde: 27 mm.
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Silk Teat Silikone
 • Skjold: Symmetrisk med store lufthuller og nopret underside
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

MAM Silk Teat / SkinSoft Silikone

MAM Silk Teat / SkinSoft silikone er MAM’s egen, specialudviklede silikone. Denne silikonetype er 3 x blødere end almidelig silikone, og den er derfor mere skånsom, blød og behagelig at sutte på. Overfladen på MAM Silk Teat / SkinSoft er fløjlsblød, smudsafvisende og klistrer ikke, hvilket bidrager til at give dit barn en tryg og naturlig følelse.

Silikone er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tager skade af de mange steriliseringer, som sutter udsættes for i løbet af deres levetid. Det er særdeles velegnet til spædbørnssutter, da spædbørn endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem og det derfor er særligt vigtigt at sutterne steriliseres hyppigt. 

Kunder, der købte denne vare, købte også