GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

BabyNova suttepakke Latex str. 2 Anatomiske - 6 stk.

Baby Nova

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

141,00 DKK

inkl. moms

6 stk BabyNova Latex sutter str. 2 i Anatomiske formVi har lavet nogle færdige sutte pakker fra BabyNova, som består af 6 flotte sutter med tekst.

OBS: Teksten på de 6 sutter i denne pakke bliver ens.

Naturgummisutten har EU-Standard EN 1400 godkendelsen, som er din garanti for at kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og ikke mindst miljø er overholdt.

Sutterne er designet med et blødt buet skjold med plads til næsen. Alle sutterne har et lille håndtag, så barnet selv kan tage den ind og ud af munden.

Om man vælger sutten i silikone eller naturgummi er faktisk mest en smagssag - silikonesutterne er lidt hårdere end naturgummisutterne, der på grund af det organiske materiale kan ændre form og farve med tiden. Sutte-pakkerne fås i størrelse 2, som passer til alle børn fra den første tand. Pakkerne fås i to farvekombinationer.

Bemærk: Når fremstilling er påbegyndt, yder SundeSutter ingen fortrydelsesret på specialfremstillede sutter.

OBS! Ønskes der forskellig tekst på sutterne, eller andre kombinationer af farver, henviser vi til enkelt stk. køb. Her tilbydes der rabat ved køb af flere sutter.

Se BabyNova Anatomiske Latex sutter i str. 2 her: 

https://sundesutter.dk/sutter/519-latex-baby-nova.html

https://sundesutter.dk/sutter/521-naturgummi-baby-nova.html

Der kan frit kombineres imellem disse 2 links, og stadig opnås rabat.

Baby-Nova suttepakke indeholder:

 • 6 stk. sutter
 • 6 stk. gratis indgravering
BabyNova latex navnesut karakteristika:
 • Anatomisk korrekt form reducerer presset fra sutten
 • Model: Anatomisk
 • Producent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Anatomisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sut med navn

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Baby Nova

BabyNova er en tysk sutteproducent. Produktionen foregår i Tyskland, og produkterne er af ekstraordinært høj kvalitet. Når du køber en sut fra BabyNova, kan du være 100 % sikker på, at den fremstillet af de allerbedste materialer.

SundeSutter fører BabyNovas sutter i silikone og naturgummi. BabyNova anvender medicinsk silikone til deres silikonesutter.

Alle BabyNovas sutter kan indgraveres med navn eller en valgfri tekst.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

Latex er mere elastisk end silikone, hvilket gør det mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder. Det er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten. Latex ældes og nedbrydes hurtigere end silikone, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også