GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

BabyNova suttepakke i silikone str. 2 Symmetriske Sutter - 6 stk.

Baby Nova

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

141,00 DKK

inkl. moms

6 stk. Symmetrisk BabyNova sutter i medicinsk silikone

I denne pakke får du 6 stk navnesutter i flotte farver.

OBS! alle sutter får samme tekst

Kendetegnende for BabyNovas sutter er, at de er udført i den allerbedste kvalitet. Silikone er det mindst allergifremkaldende stof, der er på markedet, ligesom skjoldet er udført i allergivenligt polypropylen. Skjoldet er udstyret med lufthuller for på denne måde at sikre konstant lufttilførsel til det sarte område omkring munden og herigennem mindske risikoen for hudirritationer.

Det symmetriske design bevirker desuden, at sutten ikke kan vende forkert i barnets mund.

Bemærk: Når fremstilling er påbegyndt, yder SundeSutter ingen fortrydelsesret på specialfremstillede sutter.

BabyNova sut med navn inkludere:

 • 6 stk. sut
 • 6 stk. gratis indgravering
BabyNova sut med navn karakteristika:
 • En klassisk sut, der altid vender korrekt i munden
 • Model: Symmetrisk
 • Producent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Medicinsk Silikone
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sut med navn

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

Baby Nova

BabyNova er en tysk sutteproducent. Produktionen foregår i Tyskland, og produkterne er af ekstraordinært høj kvalitet. Når du køber en sut fra BabyNova, kan du være 100 % sikker på, at den fremstillet af de allerbedste materialer.

SundeSutter fører BabyNovas sutter i silikone og naturgummi. BabyNova anvender medicinsk silikone til deres silikonesutter.

Alle BabyNovas sutter kan indgraveres med navn eller en valgfri tekst.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også